|
МАКЕДОНСКА МОЛИТВА - Факт или политика |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... Ne sum verski fanatik... ne sum nacionalista...ama iskreno...pa zoshto sekogash NIE...mislam na gragjanite na makedonija... da se povlekuvame cekor nazad...zoshto da otstapuvame...
Mnogu mi se dopagja ona muzikata vo pozadina... Ja imame..nasha e...neka ja cujat... |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mamamd...da...muzikata e ubava i go gali nervniot sistem...smiruva...ama ona sto sledi potoa...nemoj barem ti da ne ubeduvas deka e toa vo red... nemoj da reces deka seta bela rasa poteknuva od nas Makedoncite...te molam...ne ubivaj ja nadezta vo mene |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto zarem ne e taka
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... jas zboruvav za muzikata...za ikonite... |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e ,kako ne-prvo sme nastanale nie Makedoncite,pa potoa celiot svet ako ne sme bile nie nemalo svetot da postoi...so mislese ti |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
............... sega mi e polesno ... se isplasiv deka ne e taka
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da,rekov muzikata ,ikonite ,se e toa ubavo...imame bogata istorija...zosto da ja unistime so vakvi gluposti so ovoj spot sme ednakvi so Grcite,Bugarite...tie go pravat celo vreme ona sto sega go napravivme i nie...a nivnoto odnesuvanje tolku ne revoltira,neli? |
|||
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo Biblijata pisuva da ne se pravat likovi od ona sto e gore na neboto , da na se zloupotrebuva imeto bozje itd itd....
molitva e edno, glasot na Gospod i toa sto toj go zboruva e drugo , a nesporedlivo e so site vicevi sto postojat na smetka na Gospod bidejki ovde ne stanuva zbor za nikakov vic, a ne treba da se kaze deka e toa so amin na vladata ... mozebi Emilijan e vo pravo koga veli deka Gruevski so vakvi raboti si odi preku svoite poltroncinja , pa koga ke naide na neubava reakcija , si gi povlekuva Изменето од butel2 - 26.Јануари.2009 во 17:55 |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во темата ,,МАКЕДОНСКА МОЛИТВА - Факт или политика,, нема ни ФАКТИ ни политика. Се е фарса. Македонија е далеку од политика, едоставно не е спремна. А, факти има. Но со факти работата само оние кои си ја знаат работата и кои си ја сакаат државата и народот. Кај нас за жал и тоа го нема. Немаме такви политичари.........далеку се и од фактите и од реалноста за политика а за историјата и да не зборуваме. За политика треба оние кои се бават со неа да знаат кој СЕ и што СЕ...........пардон, да си ја знаат сопствената Историја.
Жално. Ама вистинито. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova e poveke tragedija od komedija....ma nemam zborovi....uzassssss
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Траги Комика, друже............. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znam,ama me ponese nervozata..prvo mislev da napisam oti e tragedija ova so spotot, ama ima i komedija i izleze ima sr..e...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=9ITEdiSBl3Y
Знам дека ја дискутиравте веќе и дека сигурно на сите вие позната содржината.Дури денес успеав да најдам време по подолг период да се вратам на овие теми. Искрено--не знам точно што да мислам.Ама во една мала рака и МИ СЕ ДОПАДНА!Нека не е се вистина и историски факт но добро е ако на народот во мали дози му се инјектира и национализам и гордост и себепочит,така ке не почитуваат и другите повеќе. Изменето од trnar - 17.Февруари.2009 во 21:06 |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро бе кој беше идиотот кој го правеше видеово, односно молитвата
сега заради тоа фашистите не нарекуваат фашисти |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |