IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - МАКЕДОНСКА МОЛИТВА - Факт или политика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАКЕДОНСКА МОЛИТВА - Факт или политика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 13:43
... Ne sum  verski fanatik... ne sum nacionalista...ama iskreno...pa zoshto sekogash NIE...mislam na gragjanite na makedonija... da se povlekuvame cekor nazad...zoshto da otstapuvame...
Mnogu mi se dopagja ona muzikata vo pozadina... Ja imame..nasha e...neka ja cujat... голема%20насмевка
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 14:05
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... Ne sum  verski fanatik... ne sum nacionalista...ama iskreno...pa zoshto sekogash NIE...mislam na gragjanite na makedonija... da se povlekuvame cekor nazad...zoshto da otstapuvame...
Mnogu mi se dopagja ona muzikata vo pozadina... Ja imame..nasha e...neka ja cujat... голема%20насмевка

mamamd...da...muzikata e ubava i go gali nervniot sistem...smiruva...ama ona sto sledi potoa...nemoj barem ti da ne ubeduvas deka e toa vo red...
nemoj da reces deka seta bela rasa poteknuva od nas Makedoncite...te molam...ne ubivaj ja nadezta vo mene плазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 14:09
sto збунетост zarem ne e taka изненадување изненадување изненадување
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 14:12
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

mamamd...da...muzikata e ubava i go gali nervniot sistem...smiruva...ama ona sto sledi potoa...nemoj barem ti da ne ubeduvas deka e toa vo red...
nemoj da reces deka seta bela rasa poteknuva od nas Makedoncite...te molam...ne ubivaj ja nadezta vo mene плазење

... jas zboruvav za muzikata...za ikonite...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 14:14
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

sto збунетост zarem ne e taka изненадување изненадување изненадување

taka e ,kako ne-prvo sme nastanale nie Makedoncite,pa potoa celiot svet
ako ne sme bile nie nemalo svetot da postoi...so mislese tiплазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 14:15
ох ............... sega mi e polesno ... se isplasiv deka ne e taka голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 14:16

Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

... jas zboruvav za muzikata...za ikonite...

da,rekov muzikata ,ikonite ,se e toa ubavo...imame bogata istorija...zosto da ja unistime so vakvi gluposti
so ovoj spot sme ednakvi so Grcite,Bugarite...tie go pravat celo vreme ona sto sega go napravivme i nie...a nivnoto odnesuvanje tolku ne revoltira,neli?

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 17:54
vo Biblijata pisuva da ne se pravat likovi od ona sto e gore na neboto , da na se zloupotrebuva imeto bozje itd itd....

molitva e edno, glasot na Gospod i toa sto toj go zboruva e drugo , a nesporedlivo e so site vicevi sto postojat na smetka na Gospod bidejki ovde ne stanuva zbor za nikakov vic, a ne treba da se kaze deka e toa so amin na vladata ...

mozebi Emilijan e vo pravo koga veli deka Gruevski so vakvi raboti si odi preku svoite poltroncinja , pa koga ke naide na neubava reakcija , si gi povlekuva

Изменето од butel2 - 26.Јануари.2009 во 17:55
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:06
Во темата ,,МАКЕДОНСКА МОЛИТВА - Факт или политика,,  нема ни ФАКТИ ни политика. Се е фарса. Македонија е далеку од политика, едоставно не е спремна. А, факти има. Но со факти работата само оние кои си ја знаат работата и кои си ја сакаат државата и народот. Кај нас за жал и тоа го нема. Немаме такви политичари.........далеку се и од фактите и од реалноста за политика а за историјата и да не зборуваме. За политика треба оние кои се бават со неа да знаат кој СЕ и што СЕ...........пардон, да си ја знаат сопствената Историја.
Жално. Ама вистинито.лутина
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 12:40
ova e poveke tragedija od komedija....ma nemam zborovi....uzassssss
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 19:54
Originally posted by nelson nelson напиша:

ova e poveke tragedija od komedija....ma nemam zborovi....uzassssss

Траги Комика, друже.............
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 21:51
znam,ama me ponese nervozata..prvo mislev da napisam oti e tragedija ova so spotot, ama ima i komedija i izleze ima sr..e...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
trnar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2008
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trnar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 21:06
http://www.youtube.com/watch?v=9ITEdiSBl3Y

Знам дека ја дискутиравте веќе и дека сигурно на сите вие позната содржината.Дури денес успеав да најдам време по подолг период да се вратам на овие теми.

Искрено--не знам точно што да мислам.Ама во една мала рака и МИ СЕ ДОПАДНА!Нека не е се вистина и историски факт но добро е ако на народот во мали дози му се инјектира и национализам и гордост и себепочит,така ке не почитуваат и другите повеќе.

Изменето од trnar - 17.Февруари.2009 во 21:06
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 21:19
добро бе кој беше идиотот кој го правеше видеово, односно молитвата збунетост
сега заради тоа фашистите не нарекуваат фашисти

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.