![]() |
|
Пуст остров |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 23> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Јануари.2009 во 12:20 |
Замисли се најдеш на пуст остров со членот над тебе. Каков ќе ви биде животот ?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smesen zabaven i interesen..mislam deka ke me ostaj bez spienje od so ke me smee
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ќе седам до касно да и перам гаќи оти ја ќе бидам виновен оти ќе се помочува од смеење
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЌЕ ПРОБА ДА МЕ ЗБУНИ И МЕНЕ
![]() АМА ЈА НЕ СУМ ЗБУНЕТА ![]() ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ МИСЛАМ СУПЕР ЌЕ МИ Е ... ![]() МОЖДА ЌЕ МИ РАСКАЖУВА И ЗА ПОИМОТ ШМИЗЛА ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ke i gi mestam siskite po cel den oti duva veter pokraj more
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
СИСКИТЕ
![]() ![]() ДЕФИНИТИВНО ЌЕ ДУВА ВЕТЕР ... ![]() |
|
![]() |
|
ааа со Шмизи верувам ептен ке се согласуваме. пошо си иаме заеднички теми
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ке си праиме ракија, ајвар, ќе пушиме цигари и ќе плукаме за инат на владата
|
|
![]() |
|
и ке пиеме многу пиво ...мада мислам дека некој уше на второто ке ми заспива
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma ,kakvo pivo?!,...ke si zemesh dovolno,...konjak,..i .ima da go ,..potoneme ,...ostrovot!..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
со овој дефинитивно ке пијам коњак...и со оглед какви гледишта иаме различи околу верата уста нема да затвориме
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ќе бидеме среќни,оти сугурно таму ќе држиме добра линија на телава..........
плус ќе ме учи да вежбам ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |