|
МАКЕДОНСКА МОЛИТВА - Факт или политика |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idiotizam,sme imale mnogu poveke od 5 carevi,premnogu poveke .
I moram da priznam malce videoto bega za ostanatite raboti. Изменето од ZoraNaSlobodata - 23.Јануари.2009 во 23:50 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај молим те наброј ми ги зашто навистина не ги знам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ја цитирам chuchuliga,
Тоа е толку наивна пропаганда (воопшто не се работи за молитва.„Молитва“ е изговор за неуките и наивните, понекогаш ми иде да ги фатам за рамена и да ги протресам белким ќе се разбудат |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako pocnis od prviot,za koj tocno ne e potvrdeno,se do Persej,to e ogromen broj.A ako gi smetame dinastiite na Sotir Ptolomej i Selevk to e neopisliv broj na luge.A za sreden vek ne ni pocnuvam.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 24.Јануари.2009 во 20:21 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да,само будењето(ако се разбудат)ќе биде фатално
ме интересира уште нешто -кој е шестиов крал кој го спомнува дедо Боже,кој ни е моментално даден? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nadevam deka ne e samoproglaseniot
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па како вели дедо боже....- шестиот крал, на Р ќе потфаќа, чеда мои....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш дека ќе да е тој???? |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imperatorot na cela Makedonija i na delot od egejska,ama samo negoviot ukraden imot vo Voden
|
|
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по тупава реклама немам видено и чуено.е сега за да ја гледаат што помалку луге оди само на прва програма,а нејзе на ја гледа ни дедо ми
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не оди никаде веќе
го прекинаа нејзиното емитување
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И факти и политика... Значи на човек ни на крај памет не би му текнало ваква “фактолошка“, а богами и политичка идеа...
МАКЕДОНИЈА... македонија... МаКеДоНиЈа... .............
Звучи како : Бучко на еднооки : Европа... европа... ЕВРОПА....
“До кога браќа мили Македонци, до кога грци ке толчат,“... пееа садиловци... ееее... до кога
До тогаш и до секогаш и за секогаш... ние сме столчени од Господа, не ни требаат грци да не толчат.
Значи тие 9:04 мин. се НАЈГОЛЕМАТА „ФАКТОЛОШКА„ и „ПОЛИТИЧКА„ ГЛУПОСТ ВО ИСТОРИЈАТА НА ЧОВЕШТВОТО!!! - Денес е срам човек на страна да каже дека е Македонец!!! Зашто Погледнете сами!
9:04 МИН...
УЖИВАЈТЕ!!!
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе бог не требаја да го смешаат во вакви работи.Никој народ не можи да се прогласи за свет народ,тоа е многу срамота.
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а тек да се каже дека од нас Македонците настанала целата бела раса на планетава...колку самобендисано...колку расистички...глупаво... ме интересира каде се скриени историчарите и академиците на МАНУ? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |