![]() |
|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 42> |
Автор | |||
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Абе со русија беше супер али денес не беше ни пола човек. Ова го зборам зашто во сите други репрезентации сите даваат допринос, само кај анс се чека на лазаров. И ако на него не м уоди тогаш губиме. Епа ќе губием кога селекторот илија темелковски го брка дома стојанович ради негови лични недоразбирања. |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
||
Taka ke bide iso Danska mislam, site skandinavski drzavi jaki se vo defenziva. Se nadevam deka ke imame resenie so niv. So Srbija polesno ke pomineme bar taka mislam...
Stojanovic neka se vrati ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
со данска исто ке биде..судиите ке не растурат.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
||
Абе кој пораз човече, чиста победа наша тоа ме боли што не беа подобри од нас. Ја знам да примам пораз од појаки од нас а не од репрезентација што можеме да ја победиме. Затоа толк уме боли и сеуште осеќам болка во стомакот и можам д асватам неко јда се расправа со играч за кго нема замена. Се виде дека филип лазаров го форсират али дечкото не е дораснат за светско првенство. |
|||
![]() |
|||
||
дечкото е ко сакат али ај нема везе. чоек не можам притисокот да си го средам од прееска ако ти се верува. ама џабе креваме тензија овде.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
||
I mene toa me boli i mi e tesko koga gubime na vakov nacin pogotovo so nekoj koj nisto ne e pojak, koj samo pivse sreka imase i koj gi imase sudiite od svoja strana...Ali so da pravis...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
тоа цело време зборам. џабе креваме тензија нишо нема да решиме.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Абе човече морам некако да се испразнам! На кого да викнам! Дома не смеам да викам, на работа ен смеам, надвор не смеам, Па каде да се исрпазанам! |
|||
![]() |
|||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
||
Na planina ![]() |
|||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|||
![]() |
|||
||
кај мене на лп. слободно пцуј само немој овде жити ја
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Zote zatoa se nerviram sto ne sum u Zadar
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
леле се напраив тиква од мука, ама сепак добра игра од нашите и во тоа наоѓам сатисфакција и покрај се далеку догуравме
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |