![]() |
|
Го сакаш,а тој е во врска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a do koska ne veruvam taa mu sega nova zenska ne veruvam ama jas poveke go sakam
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Еве вака сеа ке ви каже нешто дада Блу.
Еднаш у живот сакав до коска. После таа љубов болна легнав шо се вика. Затоа сеа 16 очи отворам и од тогаш колку и да сакам некого знам дека се поминува-па и љубовта. Чим таа љубов можев да ја заборавам-се друго и секој друг е мачкина кашлица. Секое чудо за три дена. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Јас со сигурност тврдам дека љубовта е минлива како секоја зависност.
И дека е само илузија и адикција предизвикана од процесите во нашиот мозок. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
токму така зајди сонце
еве малечка чуј ја песнава и после неа ке виш дека нема да го сакаш ![]() http://www.youtube.com/watch?v=exzqbr01yf0 дефинитивно ке го сакаш ерик клаптон тогаш ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
dada blu i jas sakav eden ama go zaboraviv ama za toa mi trebase vreme i toa 5 god a ja ne planiram da cekam pa tolku vreme za ovoj sega so go sakam
|
|
![]() |
|
еееееееее и ја тој шо го акав ме побара за жена..... наводно мажечка на пролет. ама џабе е се коа еднаш нешо со цело срце си го сакал а потоа некој го скршил....џабе е веке
|
|
|
|
![]() |
|
Вака малечка...собери храброст ако знаеш кај излага или сл.
Излези и ти таму земи микрофонот или викни на глас да пееш ова.. http://www.youtube.com/watch?v=LoTdmbNNEz0&feature=related |
|
|
|
![]() |
|
hahah znam kako ne ama da peam jas za nego pred site nema moze nasamo da mu ispeam
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da ke bidam nezna ama ako toj ja odbere nea i togas i na nego treba eden mikrofon da mu udram
|
|
![]() |
|
e moze da me odbie ako ja saka ne poveke od mene
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Самоубиствен став. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
a sigurna sum deka ne ja saka oti mu e nova zatoa a taa ne e tuka se gledaat na eden mesec
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |