![]() |
|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 42> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja slusnav deka nekoi srbi ne gi pustale na granica
![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
од твојот пост во Божји мејл! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Nisto cudno... Ali samo da nema tepanje i problemi posto nema smisla na vakvo svetsko prvenstvo da ima tepacka! |
|
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Definitivno na prvenstvovo ne mu trebaat tepacki..se nadevam nema da ima nekoi problemi..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Ќе има организирано, само уште не се знаат ни цени ни време на тргнување...
![]() |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
|
Da pa ima od Orfej organizirano..koj moze super e da ide..da se dozivee i atmosferata na edno Svetsko a pogotovo so Makedonija!!
|
|
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() се наежив упм ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Germanija ja pobedila Polska..Germanija vleguva vo novata grupa so 4 poeni, makedonija so 2,a polska so 0,taka?!?!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Така Црноока
![]() ![]() ![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() neka slusne svetot za tebe, MAKEDONIJA ZASEKOGAS!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ова ми ја рани душата http://www.youtube.com/watch?v=EEHiGpVvzBs&feature=related
|
|
|
![]() |
|
somoteitbe ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 83 |
Rezultatite na nasite reprezentativci se ....izvinete no nema soodveten zbor za da go odslika toa vo superlativ no ima nesto mnogu povazno od rezultatite a toa e sto se borat kako LAVOVI nemaat respekt kon nikogo i se ubedeni deka mozat da go pobedat sekogo e toa e luge moi ona sto e najgolemoto .Samo taka neka prodolzat i nie ke stoime zad niv duri i da gubat,da igraat so srce a ostanatite neka ucat od niv.BRAVO MAKEDONIJOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |