IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Кошарка и ракомет
  Активни теми Активни теми RSS - СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 42>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:03
Ja slusnav deka nekoi srbi ne gi pustale na granica ...
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:04
Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

Na 1. Februari ke ja vidite Makedonija so Peharot u race

од твојот пост во Божји мејл!голема%20насмевка
молитва

Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:05
Originally posted by Eli Eli напиша:

Ja slusnav deka nekoi srbi ne gi pustale na granica ...

Nisto cudno...

Ali samo da nema tepanje i problemi posto nema smisla na vakvo svetsko prvenstvo da ima tepacka!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:09
Definitivno na prvenstvovo ne mu trebaat tepacki..se nadevam nema da ima nekoi problemi..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:17
Eve i tuka nekoj sliki...

http://sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=371375

Кон врв
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:22
Ќе има организирано, само уште не се знаат ни цени ни време на тргнување...
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:28
Da pa ima od Orfej organizirano..koj moze super e da ide..da se dozivee i atmosferata na edno Svetsko a pogotovo so Makedonija!!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:09
МАКЕДОНИЈА ВО СРЦЕ

А еве како нашите прославуваат:

НАШИТЕ СЛАВАТ СО ПЕСМА

НАПРЕД ЛАВОВИ МАКЕДОНСКИ
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:11

се наежив упм
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:11
 Germanija ja pobedila Polska..Germanija vleguva vo novata grupa so 4 poeni, makedonija so 2,a polska so 0,taka?!?!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:13
Така Црноока
неколку жолти ракии.

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:16
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Samo napred MAKEDONIJOOOOOOOOOOO
neka slusne svetot za tebe, MAKEDONIJA ZASEKOGAS!!!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:17
Ова ми ја рани душата http://www.youtube.com/watch?v=EEHiGpVvzBs&feature=related
неколку жолти ракии.

Кон врв
somoteitbe Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 23.Декември.2008
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај somoteitbe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:28
Rezultatite na nasite reprezentativci se ....izvinete no nema soodveten zbor za da go odslika toa vo superlativ no ima nesto mnogu povazno od rezultatite a toa e sto se borat kako LAVOVI nemaat respekt kon nikogo i se ubedeni deka mozat da go pobedat sekogo e toa e luge moi ona sto e najgolemoto .Samo taka neka prodolzat i nie ke stoime zad niv duri i da gubat,da igraat so srce a ostanatite neka ucat od niv.BRAVO MAKEDONIJOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.