![]() |
|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 42> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
Mislam ne e bitno so kogo...
samo da imame fer sudenje kako denes i ke ideme daleku ![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
hehehe eeee da
![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
па и не беше баш фер судење. уше не контам зашо мојсовски доби 2 мин на клупа коа беше бутнат претходно чоече. и на крај почнаа да серат судиине ама сепак не може ни судија против толку разлика во голови.
|
||
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
I denes zaebavaa na kraj malce sudiite ali koga neznae protivnikot da igra dzabe e! A i Gospod gleda od gore bea rusite kazneti so promasuvanje na penali bas koga ne trebase da sudi
![]() Ne e bitno so kogo ako igrame kako do sega (osvem so Tunis) moze sekogo da tepame! Kako poslab Protivnik go posakuvam Brazil ama so Srbija pointeresno ke e a i zasluzuvaat da odat napred kako i nas i niv gi zaebavaa celo vreme sudiite! |
||
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Nikoj neznae zasto dobil! a pred toa kakov faul mu napravija ne dosudi penal edna akcija potoa Lazarov go fauliraa a sudijata im ja odzema pak topkata a lazarov lezese dole ne ja prekina utakmicata i duri dosudi penal i 2min za nas vo kontra napadot! toa ako e fer neznam! |
||
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Ako igrame kao denes ke imame dobri rezultati..kamo da bide taka..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
|
Искрено коа разбрав дека од Данска се судиите ми текна дека еднаш (не знам точно која утакмица и дали машки или женски ракомет) судеа од таму и дека беа крајно не фер. Памтам по тоа зашто ужасно се нервирав. Очекував повеке да се против нас ама малце се толерираа изгледа. Само со побавна игра и поагресивна одбрана-совршени ке сме.
|
||
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Srbija mora da ostvari pobeda da odi napred... ali kako i da e, prviot natprevar ni e so 1 od D grupata sto znaci, Danska (ako denes Ja pobedi ili izigra nereseno so Norveska) ili Norveska ako eventualno uspee da ja pobedi Danska.
Odime napred, koj i da e...nikloj ne e NEPOBEDLIV!!!!
Drugi krug
Изменето од blackeye - 22.Јануари.2009 во 17:39 |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
Koj gi ebe sudiite!!! Samo ne sakam da znam so Danska i so Norveska kolku ke sudat protiv nas!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ke bide krvavo veruvaj..ali da ne mislime use sea.. |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |