IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Кошарка и ракомет
  Активни теми Активни теми RSS - СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 42>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:32
збунетост збунетостзбунетостзбунетостзбунетостзбунетост и русија је велика али у овом случају је мала голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:33
Mislam ne e bitno so kogo...
samo da imame fer sudenje kako denes i ke ideme daleku
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:33
hehehe eeee da
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:34
па и не беше баш фер судење. уше не контам зашо мојсовски доби 2 мин на клупа коа беше бутнат претходно чоече. и на крај почнаа да серат судиине ама сепак не може ни судија против толку разлика во голови.
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:35
I denes zaebavaa na kraj malce sudiite ali koga neznae protivnikot da igra dzabe e! A i Gospod gleda od gore bea rusite kazneti so promasuvanje na penali bas koga ne trebase da sudi

Ne e bitno so kogo ako igrame kako do sega (osvem so Tunis) moze sekogo da tepame!

Kako poslab Protivnik go posakuvam Brazil ama so Srbija pointeresno ke e a i zasluzuvaat da odat napred kako i nas i niv gi zaebavaa celo vreme sudiite!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:37
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

па и не беше баш фер судење. уше не контам зашо мојсовски доби 2 мин на клупа коа беше бутнат претходно чоече. и на крај почнаа да серат судиине ама сепак не може ни судија против толку разлика во голови.

Nikoj neznae zasto dobil! a pred toa kakov faul mu napravija ne dosudi penal edna akcija potoa Lazarov go fauliraa a sudijata im ja odzema pak topkata a lazarov lezese dole ne ja prekina utakmicata i duri dosudi penal i 2min za nas vo kontra napadot! toa ako e fer neznam!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:37
Ako igrame kao denes ke imame dobri rezultati..kamo da bide taka..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:37
Искрено коа разбрав дека од Данска се судиите ми текна дека еднаш (не знам точно која утакмица и дали машки или женски ракомет) судеа од таму и дека беа крајно не фер. Памтам по тоа зашто ужасно се нервирав. Очекував повеке да се против нас ама малце се толерираа изгледа. Само со побавна игра и поагресивна одбрана-совршени ке сме.
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:38

Srbija mora da ostvari pobeda da odi napred...

ali kako i da e, prviot natprevar ni e so 1 od D grupata sto znaci, Danska (ako denes Ja pobedi ili izigra nereseno so Norveska) ili Norveska ako eventualno uspee da ja pobedi Danska.

Odime napred, koj i da e...nikloj ne e NEPOBEDLIV!!!!
Drugi krug
Subota, 24. siječanj 2009.
Skupina I 2A : 3B Zagreb
Skupina I 3A : 1B Zagreb
Skupina I 1A : 2B Zagreb
Skupina II 2C : 3D Zadar
Skupina II 3C : 1D Zadar
Skupina II 1C : 2D Zadar

Изменето од blackeye - 22.Јануари.2009 во 17:39
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:38
Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Nikoj neznae zasto dobil! a pred toa kakov faul mu napravija ne dosudi penal edna akcija potoa Lazarov go fauliraa a sudijata im ja odzema pak topkata a lazarov lezese dole ne ja prekina utakmicata i duri dosudi penal i 2min za nas vo kontra napadot! toa ako e fer neznam!
Е од каде тоа излезе и мене не ми е јасно???????? Лазаров беше долу а тие веке пенал имаа!!!!! И многу фаули им прогледа низ прсти али ај..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:41
Koj gi ebe sudiite!!! Samo ne sakam da znam so Danska i so Norveska kolku ke sudat protiv nas!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:42

Koj gi ebe sudiite!!! Samo ne sakam da znam so Danska i so Norveska kolku ke sudat protiv nas!

Ke bide krvavo veruvaj..ali da ne mislime use sea..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:43

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:43

Како и да е ако имаме игра ко денес само на еден начин ке можат да не поразат. А тоа е да пресудат црвен на кире. друг начин нема со оваа игра.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.