|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 240> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
takvi se vicevite ... inaku nemam protiv ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna posveta na spomenikot na pokojniot soprug-ti pochivaj vo mi ,a jas sega da proziveam na raat
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlegol eden vo bar...otisol na shank......i pobaral viski ...dodeka piel nonstop pljukal..pu,pu,pu....pobaral dupli viski...i pak dodeka piel nonstop pljukal pu,pu,pu....se cudel shankerot i na kraj go prasal zs naracuval viski koga nonstop go pljukal?
.........e brate brate, dolga prikazna pu,pu,pu .......... trgnuvam jas autostop za ohrid i nigde kola da me kaci pu,pu,pu......naednas mercedes zastanuva i vo nego baba 80 godisna pu,pu,pu.... baba, baba so ke se pravi ne se sedi na avtopat i ti vlegov pu,pu,pu koga naednas od napred skanija pozadi kamion baba pretica so 180 km/h .....i si rekov kraj .....aman mor babo ako ne izvlecis od ova ke ti ja lizam p*****a........................pu,pu,pu ama vozi baba ludo ...................i prodolzil da pljuka |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа некој ветеринар од градот во едно село да оплоди крава кај едни баба и дедо. Но само бабата била дома. Ветеринарот тропнал на вратата, отворила бабата и и рекол:
-Бабо, јас дојдов да ви ја оплодам кравата. А бабта му рекла: - Ама синко, дедото не е дома. А ветеринаров: - Е ако де бабо, штом дедото не е дома кажи ми само ти која крава треба и јас ке ја оплодам. И бабата му вика: -Синко, ке ја видиш црната кравата лево од вратата, таа треба, имаш и вода во чешмата да си ги измиеш рацете и една шајка има на ѕидот И ветеринаров и вика зачуден: -Е што ќе ми е шајка? А бабата му вика: -Е како што ке ти е? Па да ги закачиш панталоните |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа шефот на полицијата на работа. Ги свикува сите полицијаци и им вели:
- Денес ни пристигнаа новите рачни часовници, донација се и многу се скапи и квалитетни. Со нив може и да се капете. и еден полицаец прашува: -Шефе, а на кое копче се пушта водата Изменето од Lithium - 05.Јануари.2009 во 17:47 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во купе во воз седат Грк,Македонец стара баба и плавуша
Влегол возот во тунел и се слушнал силен шамар.Кога излегол возот од тунел Гркот со црвен образ,и секој си размислувал што се случило Бабата:сигурно гркот ја фатил плавушата,па оваа му плеснала шамар Плавушата:хм,Грков сигурно сакал да ме фати но во темното промашил и ја фатил бабата па ова го плеснала Гркот:Македонецов сигурно ја фатил плавушата таа сакала да го удри ама промашила и мене ме удрила Македонецот: уф едвај чекам друг тунел па да го рашамарам Грков |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Draga jas tolku te sakam sto site zelbi ke ti gi ispolnam!!
- E pa togas da me baknes , tamu kaj sto najvise smrdi!?!! I vljubeniot ja zel za raka ja odnel do eden kontajner poln so gjubre i strasno ja bakna ..... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doagja mazot nervozen doma i i vika na zenata:lele zeno me e.. Juventus za edna utnav vidi go livchevo...ona mu vika eeee mene Milan me e.. ama ne mi dade livche
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува синот покераш дома рано наутро и одма сака да оди да спие.А татко му и мајка му појадуваат. И татко му му вика:"добро бе кога веќе си доагаш толку касно барем седни нормално појадувај со нас". Синот седнува таткото му го дава лебот и му вика: "сечи" и синов го зима лебот и вика:"сечено,дели".
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе си фатил нова женска и на првиот ден: |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се лапаат дечко и девојка. И после некое време оваа му вика .
- Извини, ти ја земав мастиката. - Не се секирај, нова ке напраам ! Хрррк ! |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биле на лозјето Трпе и Трпана. Во еден момент му се јавила швалерката на Трпе и му рекла да оди кај неа да свршат работа. И Трпе и рекол на жена си :
- Жено јас ке одам ,се јавија дека вујче умрел, а ти седи тука одмори. Брзо ќе се вратам. Отишол Трпе свршил работа и се враќа. Но оддалеку ја здогледува Трпана како се работи со некој. Отрчува таму и ја прашува: - Што работиш мори жено? - Трпе, откако замина ти дојде овој манијакот и ми рече: Или пеј или ќе те работам, а како да пеам бре Трпе нели вујче умрел! |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил еден сопственик на фабрика за мебел. Отишол на службено патување во Франција! Кога се вратил, седнал со другарите во кафана, а тие љубопитни, за се го прашуваат!
-Брат, како таму? -Абе, што да зборам. Голем град, висока култура..не знам..сон -А жените какви се? -Е, жените се ангели! Идам во еден ресторант и си срекавам една супер згодна типка. И пријдов.Седнавме на слободната маса! Таа виде дека не знам француски и зеде една салфетка и почна да црта! Ми нацрта чаша - и порачив вино! Потоа ми нацрта цигара - ја и дадов. Ми нацрта маж и жена како танцуваат - ја поканив на танц! Седнавме, и по едно време ми црта кревет! - И и и брате што направи, бидна нешто - другарите зајадливо прашуваат тој им одговара -Епа другари да земете и да ме убиете, ама до ден денес не можам да си објаснам како знае дека сум сопственик на фабрика за мебел |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas odamna , Mujo zaminuva kako dete na pecalba nekade vo Slavonija ... raboti kako momok vo edno znaci , i PRASETO naslo nekoj mlad , zgoden i neophoden pa si ja naredilo rabotata .... NADEZTA UMIRA POSLEDNA Изменето од miroslav_g8 - 25.Јануари.2009 во 11:04 |
|
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |