|
Предвидувања |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехехе,а не си размисила за кармата,можеби така треба
|
|
Љубов и само љубов
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozda mozda
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam deka ima nekoj koj sto moze da ti predvidi,iako se retki,a za postoenje postojat,sigurno nekoj ne go izmisli toa,si imaat lugetot popametni raboti od toa da se zamaraat so da izmilat.Se postoi so pricina
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас мислам така како тебе,зошто би измислувале(или пак сум наивна)некои од предвидувања,од познати медии и се обистиниле,но мислам дека секој ја поседува таа способност,ако ништо друго инстинктивно,кај некои се случуват визуелно.
|
|
Љубов и само љубов
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предвидувам дека никогаш нема да бидеме заедно. Ова гледањето во иднина не било па ни така тешко. Официјално ја гледам иднината, со бистрина и чистота на изворска вода. За подетлани информации, обратете со лична порака, предвидување на вашата иднина со 100% сигурност. Читањето на пораката се наплаќа, а гледањето е беспари.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi ima lugje vo vakva nadarenost...neznam...no jas se plasham od predviduvanja neka bide onaka kako mi e zacrtano nesakam odnapred da znam.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma samo da vidite drugarka mi kako se mi izgleda
|
|
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахаха,оваа ми станува интересно
Ајде да се испробаме,да си предвидиме еден на друг Јас не наплаќам(ииии ама реклама си фатив ) Се,шалам...има и такви луѓе,си фатат реклама и луѓето како манити одат да им гледат,но истите верувам дека некако профитираат. |
|
Љубов и само љубов
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekade kon krajot na 80'te do 1992-3 vo Jugoslavija izleguvase edno spisanie za ezoterika so naslov TAJNE. Tamu eden srpski vidovit predvide deka vo SAD, vo 21 vek pretsedatel ce bide crnec i deka srbite ce go obozavaat. Prviot del se ostvari, za vtoriot: videcemo!
Bas ce go pobaram ako go imaseuste toj broj, mislam pisuvase i godina, ama neznam koja. |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е убавината на живеење,ако однапред знаеме што не очекува?Сета надеж и мотивација ќе ја нема,ќе седнеме и ќе чекаме нешто што треба да се случи,да се случи и тоа е се.Несакам така,фала
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Predviduvanjeto ima smisla samo ako e vo forma na opomena. Blagovremeno covek da go promeni nacinot na mislenje i postapuvanje za da odbegne opasnost i poteskotii. |
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе знам кога ќе умрам и свој гроб ќе си ископам. (така се вели) |
|
Љубов и само љубов
|
|
mace01
Нов член Регистриран: 02.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gatammmmmmmmmmmmm
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ајде изгатај ми нешто
|
|
Љубов и само љубов
|
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |