|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 138> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понижено Македонче
честа глетка и лево и десно во држава своја за која и не знае веќе. Огорчено сиромашно без цел. Никаде никого нема на кауч стар од татка си спие. Младо моме по мраз се лизга во утра рани на говедо на каса да му служи а факултет има а да го купи со памет може. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Борбена Галактика
а глупи како нас исто како сега само негде горе од таму негде безвезе Земјата ја бараат. Зар ни требаат уште глупи како нас ? Поставени исто како сега како да се меѓу нас а не некаде горе безвезе меѓу звезди си леткаат дилеми решаваат усрани од страв исто како и ние исто како да се меѓу нас исто како уште такви да ни фалеа. Ебете си мајката од Галактика сите вие фаќајте џенем ојте си натаму работа си глејте гонете се натаму негде подалеку од нас. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunkooo,voopsto ne si zbunet,se gledas jasno
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ноќва ѕвездите сјаеја само за нас
а ти недојде Зар згаснаа нашите ѕвезди за тебе? И ноќва месечината блескаше за нас но тебе те немаше Зар месечината не свети веќе во тебе? И ноќва душава талкаше со ветрот но твојата не ја најде Зар душа немаш повеќе за мене? И ноќва срцево ја бараше љубовта твоја но не ја најде Зар срцето твое престана да ме сака? И ноќва седам и те чекам на старото место но ти не се појавуваш Зар заборави кое е нашето место? И ноќва ќе останам сама и без тебе но нема да тагувам Зар не ти е ладно кога си сам,без мене? И ноќва ќе си заминам тажна,несакана но побогата во душата своја Зар мислиш ке плачам по тебе? И ноќва ќе соберам сили за понатаму но убави,смели,јаки Зар не си свесен дека сум се посилна? И ноќва ќе заборавам на тебе но утре пак ќе се сетам Зар мислиш ќе те заборавам? И ноќва ќе спијам мирно,слатко но без тебе во соновите Зар мислиш дека уште ќе ми ги крадеш? Не.Ноќва сум своја. Не,не сум веќе твоја. Само своја и ничија. А ти....Само спомен си. |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasno...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха ха ха
Смешка невидена Абе не си токму жими се Те нема со денови ќе се појавиш на блиц и сакаш да те чекам Е како не Се умилкуваш трепкаш со очите ма тргни ми се од патот НЕМА ШАНСИ! Па ќе почнеш да ми се лигавиш НЕМОЖЕ! Оди спиј!А и мене ми се спие. Ајде се гледаме Изменето од butterflyM55 - 21.Јануари.2009 во 08:38 |
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Градот и четрите к*рви која смотана која посмотана трачови сексови со кој им дојде они љубов тоа го викаат, море лопата и камшик за нив само ја би им дал суштина да сватат вистинска. Коњаста најглавна у банда нивна смотана за љубов пишува а појма нема како изгледа во рака само еден да држи да и расте да му се радува кутрата не може. [/QUOTE] Почна да се надминуваш себе си Изменето од butterflyM55 - 21.Јануари.2009 во 00:42 |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум велел
не сум сакал со ништо да ме сватиш погрешно а ти така мазно и лесно погрешно ме свати кога се сака се се може видов од попрек твој поглед лесно сватив џабе зборам проекција вршиш психодрама од конфликт твој недовршен од говедо некое во минато твое некое ако мавни ме туѓ грб е не боли. |
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмммммммммм која трансформација Збунко...Ај не ме збунувај сега Шо убаво почна со засмејување и сеа ТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС пред спиење
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес преку ден
поспав малку за малку пред да станам една ќе ја онадев на сон ми дојде гола онака из чиста мира баш на мене да ми даде онаква врела и податна у прозирно нешто беше од мене поглед не симињаше. Нежно го зеде онака изненадно ме изненади ептен не очекував за малце да го стави за малце гаќи ќе напунев ама не ми е прв пат ми текна се разбудив. |
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пуниш гаќи дури и на сон?
Изменето од butterflyM55 - 21.Јануари.2009 во 01:32 |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еее од моја 15 - та година, не смеам ич пауза да праам, одма ме чека у заседа у сон
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууууууу срам да и е Нимфоманка една
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5354555657 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |