|
Телепатија |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јули.2009 во 21:24 |
не знам како функционира сето тоа,...но и да ми се случило такво нешто..сигурно е случајност!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cesto ostvarliva telepatija - ama za teski losi raboti,
lesnite i dobrite nekako imuni na telepatija |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Телепатијата просто и едноставно се мисли изразени во патувачка енергија која секако се пренесува или вибрира во космосот и лесно може да се поистовети со законот за причина и последица;
пр; Мислиш на некого многу често и од силна желба да ја видиш личноста тоа се остварува бидејќи енергијата се пренесува низ воздухот и создава честици кои се привлекуваат, така да сами креираме вакви ситуации. Исто важи и за некого што не можеме да го поднесеме одеднаш секаде почнуваме да го гледаме, тоа зашто постојано мислиме на тоа. Мислите се многу моќна работа, нема играчка со нив |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mene poslednive 2 dena imashe prechki vo frekvencijata... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ми се има случено повеке пати,да не речам често.....понекој пат навистина успева да личноста ги каптира пратените мисли ,но некој пат ми се чини дека има пречки на фрекфенцијата....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se ima mnogu pati sluceno da pomislam na nekoj i da mi dojdi ili da se slusnam.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A KOJ VERUVA NA NESTO STO NE SUM VO SOSTOJBA BAREM ZA SEGA DA GO OBJASNAM
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da...mnogu pati mi se slucuva
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam kolku pati mi se slucilo toa
|
|
marijauneva
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Telepatija taa postojano mi se slucuva ponekogas i po nekolku pati na den.I* se4ga vo momentov prakam misli kon edna osoba pa da vidime dali e navistina tolku golema zelbata za da se ostvari telepatijata
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam mogu luge vo mojot zivot so koj sto taka funkcioniram.Imam izrazena senzitivnost i gi cuvstvuvam rabotite okolu mene.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja isto premnogu chesto mi se sluchuva |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има два услова за да се поврзам телепатски со некого: да сме на иста бранова должина, но и да има заемна припадност и блискост (семејна, пријателска, љубовна...). Имам неколку луѓе во мојот живот со кои така функционирам. Сите нив многу си ги сакам, а и тие мене.
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu cudna rabota mi e telepatijata..i mnogu cesto mi se desava toa so brat mi,isto ko da sme bliznaci a ne sme..mnogu e interesno nekako..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |