![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 37> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma ke im kivnam na shankerite vo Bodegita
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Bi ja pominal cela nedela so nea...
|
||
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Nema da stanam od forum
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Da doznaam deka mi ostanuvaat uste samo 7 dena zivot bi jadela se i sesto i ne bi broela kalorii,nema da otidam na skolo ama bas ic,ke im gi izdupam gumite na``omilenite``profesori....Bi go ukrala avtomobilot na tatko mi,bi ja ukrala ``visata``na majka mi..hm...Ke mu otidam na toj sto me nervira cel zivot i ke go ispotepam ,ke go iskrsam da me zapamti zasekogas...Llelelele ako prodolzam da pisuvam ke treba cel roman da napisam
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
|
Кај ти текна само една недела.....
![]() Ај додади усте некој ден па ќе коментирам |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
нема да отрезнам цела недела
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
|
Bi go poslusal sovetot na eden cigan go imase na klipce i vaka bese: Abe baci kaj ke odis koga ke se rusi svetot i ovoj vika vo Germanija ke rabotam taka da i ja valjda bi zaminal vo Germanija da rabotam hahahahahhahahaha
|
||
![]() |
||
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Pa eve pmmladen tebe ti davam 1 mesec,samo napisi nesto ![]() ![]() Изменето од tamara1990 - 19.Јануари.2009 во 23:52 |
||
![]() |
||
|
Ne ti e losa idejata ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Pa ti ke dobies alkoholno truenje,ke zamines porano od 7 dena na ``drugiot svet`` ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Во договор со авторот, периодот го скративме на 1 ден
![]() Ако ви е малку ![]() Таму имате рок од 1-2 години ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
па тоа ми е поентата ма ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Ke piev pivo za prv pat , ke zdrigav i ke mocav stoecki
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |