IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога би имале само уште еден ден...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога би имале само уште еден ден...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 37>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:00
ma ke im kivnam na shankerite vo Bodegita голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:33
Bi ja pominal cela nedela so nea...

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:03
Nema da stanam od forum
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:03
газење%20од%20смеење ма%20ајде
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:34
Da doznaam deka mi ostanuvaat uste samo 7 dena zivot bi jadela se i sesto i ne bi broela kalorii,nema da otidam na skolo ama bas ic,ke im gi izdupam gumite na``omilenite``profesori....Bi go ukrala avtomobilot na tatko mi,bi ja ukrala ``visata``na majka mi..hm...Ke mu otidam na toj sto me nervira cel zivot i ke go ispotepam ,ke go iskrsam da me zapamti zasekogas...Llelelele ako prodolzam da pisuvam ke treba cel roman da napisam
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:35
Кај ти текна само една недела.....
Ај додади усте некој ден па ќе коментирам
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:48
нема да отрезнам цела неделаголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Ssssssssssssss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:51
Bi go poslusal sovetot na eden cigan go imase na klipce i vaka bese: Abe baci kaj ke odis koga ke se rusi svetot i ovoj vika vo Germanija ke rabotam taka da i ja valjda bi zaminal vo Germanija da rabotam hahahahahhahahaha
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:51
Originally posted by pmmladen pmmladen напиша:

Кај ти текна само една недела.....
Ај додади усте некој ден па ќе коментирам

Pa eve pmmladen tebe ti davam 1 mesec,samo napisi nesto

Изменето од tamara1990 - 19.Јануари.2009 во 23:52
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:53
Originally posted by Ssssssssssssss Ssssssssssssss напиша:

Bi go poslusal sovetot na eden cigan go imase na klipce i vaka bese: Abe baci kaj ke odis koga ke se rusi svetot i ovoj vika vo Germanija ke rabotam taka da i ja valjda bi zaminal vo Germanija da rabotam hahahahahhahahaha

Ne ti e losa idejata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:54
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Pa ti ke dobies alkoholno truenje,ke zamines porano od 7 dena na ``drugiot svet``
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 00:20
Во договор со авторот, периодот го скративме на 1 денголема%20насмевка па постовите ви ги префрлив во веќе постоечката тема.
Ако ви е малкуплазење, може да коментирате во темата Што би сториле кога...
Таму имате рок од 1-2 годининамигнување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 00:22
Originally posted by tamara1990 tamara1990 напиша:

Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Pa ti ke dobies alkoholno truenje,ke zamines porano od 7 dena na ``drugiot svet``

па тоа ми е поентата маголема%20насмевказа да не живеам 7 дена во страв од смртта
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 09:32
Ke piev pivo za prv pat , ke zdrigav i ke mocav stoecki
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,312 секунди.