|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика | страница <1234 42> |
Автор | |
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овде можеш д апратиш ракомет само ќе треба да с ерегистрираш прво. http://www.bet365.com/home/default.aspракомет во живо на интернет |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala najmnogu , bas sega vo 15 .30 ke mi se najdit. THANK U
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e samo Kire Zvezda kaj nas Naumce Mojsovski e isto takov igrac koj moze da ja vodi ekipata toa i go napravi vcera odigra od Srce i mnogu dobro kako i uvek. Ako sakame da imame uspeh mora site da igraat kako sto igrase vcera Naumce. Imame mnogu dobri poedinci ama kako ekipa ne funktionirame bas. |
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo decki za deneska....32: 19...
ali vcera si prokockavte poeni za bez vrska!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci kakva propustena sansa so Tunis be..pa sto im stana ne mi e jasno..A i na Kire so mu bese,nekako ne mu bese denot..super sto go tepavme Alzir ama izglea samo toa ke ni ostane..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja cest momci za pobedata.
Svedska isto taka pobedi no ke zadevev Rumunskiot sudija , cela utakmica ja unisti |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
македонски навијачи на сп во хрватска
http://vinovo.magnify.net/video/Makedonski-navijaci-SP-Rukomet Изменето од Vardar1947 - 19.Јануари.2009 во 01:30 |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега или никогаш!!! ајде ајдееее...
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajdeeeeeeee!!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro ide za sega,ama ke bide krvavo do samiot kraj se gleda..
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu uspeh na nashata rakometna reprezentacija...posebno mu posakuvam dobro zdravje na mojot drugar Vancho Dimovski-pikerot koj i pokraj hirurshkata intervencija na ligamentite ne se otkaza od nastap na prvenstvoto.Vancho sve najdobro
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЅВЕРОВИ!
|
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde be da izdrzime nekako use 3 min.te molam Boze...
|
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO<CAREVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |