|
Смешни пораки |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Јануари.2009 во 00:51 |
Ovde napisete gi site onie smesni SMS poraki koi ste gi dobile, pratile ili procitale nekade.
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas ke pocnam.
Ovaa poraka e nastanata pred 100 god vo vselenata so nadez deka ke go pronajde najubavoto sustestvo vo univerzumot. Samo neznam sto bara sega kaj tebe. Изменето од IzGubEnA - 18.Јануари.2009 во 00:53 |
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nekogas stanes vo 3.30h sabajle i se cuvstvuvas tazno i osameno, javi mi se na mene …… da te oteram u P.M!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo! Vo policiska stanica sum. Me fatija i obvineta sum za poseduvanje ubavo lice. Mi treba nekoj ruzen da mi pomogne. Te molam, ti si mi edinstvena nadez!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MnOgUeZaEbAnOkOgAnEkOjKeTiPrAtInEkOjApOrAkAsAmOsOgOlEmIiMaLiBuKvIbEzZaPiRkItOcKiIBeZmEsToPoMeGuZbOrOvItEaUsTePoZaEbAnOeKoGaTaApOrAkAnEmAnIkAkVaSmIsLa!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zna eslid eka ned os ta toknas ekspred izvik uvapro ble miprich itan jeto.
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slobodno mozes da mi go simnes bluziceto, mozes i da mi go otkacis prsluceto, mozes i gakickite, samo te molam ostavi gi na zica stipkite!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Policijata bara edna pametna, ubava i zgodna licnost, posto tebe nisto ne ti mozat, kazi kaj da begam jas!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti imas nesto posebno, ubavo, sarmantno, sexy, nesto sto drugite go nemaat i nikogas nema da go imaat – ti me imas mene!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dedo sakas studentka za zena ??? E pa togas zapisi ja baba na fakultet.....
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj ima pravo da se izglupira od vreme na vreme no ti preteruvas so taa privilegija.
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sex is like NOKIA (connecting people) like NIKE (just do it) like PEPSI (ask for more) and like SAMSUNG (everyone is invited)!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So sekoja ispusena cigara zivotot se skratuva za 11 min, a posle sekoj sex zivotot se prodolzuva za 15 min. Zatoa pusaci borete se za zivot!!!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto voopsto da se slavi bozik koga sekoj den se raga decko sto za sbe misli deka e bog?
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |