IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов помеѓу "различни"!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов помеѓу "различни"!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
Автор
Порака
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 15:14
Nemam nishto protiv takvite vrski,no jas lichno se ograduvam od niv...prezime kje menjam ama vera ne
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:25
Nemam niso protiv lugeto od druga vera..ama iskreno za ljubov ne bi ja menuvala svojata vera nitu pak bo go terala partnerot na toa..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:46
Ne sum bil :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:48
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

NE! Nikogas, ne mozam da zamislam i ne go odobruvam toa vo nikoj pogled, ni vera, ni nacionalnost, ni boja...

BRVOOOOOOOOO BRAVOOOOOOO
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 19:06
ne nikogas ne sum bila, a gi odobruvam vrskite koj se takvi zs.ne treba lugeto da gi cenime po bojata   vera i nacija. zs ljubovta ne mozes da ja biras.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 19:17
Originally posted by anelija l anelija l напиша:

ne nikogas ne sum bila, a gi odobruvam vrskite koj se takvi zs.ne treba lugeto da gi cenime po bojata   vera i nacija. zs ljubovta ne mozes da ja biras.

anelija dali bi idela so crnec ?
Nemoj da se navredis sto ti go postavuvam ova prasane .
Ako te navrediv odnapred izvini
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 11:58
Originally posted by zaguben zaguben напиша:

Originally posted by anelija l anelija l напиша:

anelija dali bi idela so crnec ?
Nemoj da se navredis sto ti go postavuvam ova prasane .
Ako te navrediv odnapred izvini

leleleel i do tamu li ke dojde nekoj jas ne
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 01:16
Сум бил со секакви националистки...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 16:36
NE BI BILA SO NEKOGO OD DRUGA VERA
Кон врв
sladjana_d Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sladjana_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 12:56
dokolku e ljubov vo prasanje, razlicnata vera i nacionalnost ne bi mi precele... no nikogas ne bi ja smenila verata i ne bi barala od partnerot da go stori toa...
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
Кон врв
Teichka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 18.Април.2009
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 16:09
Shto mislite za ljubov megju albanec-makedonka? i dali vi se ima slucheno, pozitivni i negativni strani...aj pls pomosh:)?!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 18:57
ако син ми донесе албанка невеста, ќе го прашам, дали ја сакаш? - ако ја сака, го има мојот благослов

ако ќерка ми сака да се омажи за албанец, ќе ја прашам, дали го сакаш? - ако го сака, ќе го има мојот благослов

Ништо, ама ништо!!!! ништо, ништо, ништо... ни вера, ни религија, ни раса, ни фамилија, ништо не е важно, само да се сакаат
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 19:03
не постои забранета љубов!!!
постои брак од интерес или за ќеиф на родителите - тоа според мене треба да се забрани со закон
а било која љубов, ако е вистинска и силна, гревота е да се нагрдува со епитетот ,,забранета,,
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 19:15
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

не постои забранета љубов!!!
постои брак од интерес или за ќеиф на родителите - тоа според мене треба да се забрани со закон
а било која љубов, ако е вистинска и силна, гревота е да се нагрдува со епитетот ,,забранета,,

mnogu filmovi ili mnogu ljubovni romancinja !!!

Jas sum protiv !
......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.