![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 184185186187188 213> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jas ja pocituvam istorijata na makedonskiot narod.Minus sramnata istorija na del od makedonskiot narod minatite 50 godini.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() ![]() ај продолжете со темата, дали ја сакате југославија више не ме интересира, и веќе не ви се мешам у носталгиите пусти ваши ај чао ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Da moeto pleme e makedonsko,i avnoj ne e nikakov del od negovata istorija,tuku ASNOM,a pred ASNOM toa postoelo nekolku iladnici godini.
|
||
|
||
![]() |
||
|
ako go osuduvas minatoto ne mozes da ja gradis idninata toa da ti e jasno bilo pozitivno bilo negativno ti ne smees da osuduvas a pretezno nesto ubavo.vo vremeto na jugoslavija postoese republika makedonija i nasiot makedonski narod i segde bevme prifateni kako narod ne spagavme vo NARODNOSTITE.
|
||
![]() |
||
|
a vo denesno vreme ne deka spagame vo narodi ili narodnosti ednostavno ne ne priznavaat.ni drzavata ni nacijata .vo toa vreme se velese MAKEDONSKOTO PRASANJE SE USTE NE E RESENO NO vo denesno vreme ednostavno samo se veli ne postoi MAKEDONSKO PRASANJE
|
||
![]() |
||
|
Jas ja prifakam cela istorija na makedonskiot narod,ama ti kazuvam deka nikakov AVNOJ ne e temel na mojot narod,bidejki mojot narod e postar od AVNOJ nekolku iljadi godini,a ni nema nikakva osvnova za AVNOJ da bide temel.
I rekov deka toa se odnesuva samo za del od makedonskiot narod.Pogolem del od makedoncite posle 45 go gradele svojot zivot nadvor od Jugoslavija. |
||
|
||
![]() |
||
|
NE deka ne moze da se resi moze no so nekoja podobra formula ne osuduvajki go minatoto koristejki go minatoto za idninata.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Во егејска македонија,во пиринска македонија,во софија,во канада,во САД,во Русија,Полска,во Австралија,сето тоа ко ќе го собериш иди барем едно два пати повеќе од тоа во Вардарска Македонија.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 17.Јануари.2009 во 16:44 |
||
|
||
![]() |
||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
|
.... само сонцето е постаро од нас....
![]() |
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
|
..., кога ќе размислам подобро, и кога Вие така ми велите, ....мислам дека не Сум,.... но секако, Сум во истите Г.в.А,....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 184185186187188 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |