IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 184185186187188 213>
Автор
Порака
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 15:01
Jas ja pocituvam istorijata na makedonskiot narod.Minus sramnata istorija na del od makedonskiot narod minatite 50 godini.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
afrodit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 15:05
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Jas ja pocituvam istorijata na makedonskiot narod.Minus sramnata istorija na del od makedonskiot narod minatite 50 godini.
ako go pocituvas makedonskiot narod i makedonija treba i temelite da gi pocituvas.atoa e toa.temelite se znajt koj ni go imat daeno.avnojska jugoslavija
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 15:07
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Постои во душите и срцата......доволно е.
абе ја мислев ти палестинец си, не југословен мајко му стара плазењегазење%20од%20смеење
ај продолжете со темата, дали ја сакате југославија више не ме интересира, и веќе не ви се мешам у носталгиите пусти ваши
ај чао голема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 15:08
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Постои во душите и срцата......доволно е.
абе ја мислев ти палестинец си, не југословен мајко му стара плазењегазење%20од%20смеењеај продолжете со темата, дали ја сакате југославија више не ме интересира, и веќе не ви се мешам у носталгиите пусти вашиај чао голема%20насмевка
ne moras apsolutno da komentiras nikoj ne te tera
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:17
Da moeto pleme e makedonsko,i avnoj ne e nikakov del od negovata istorija,tuku ASNOM,a pred ASNOM toa postoelo nekolku iladnici godini.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:19
ako go osuduvas minatoto ne mozes da ja gradis idninata toa da ti e jasno bilo pozitivno bilo negativno ti ne smees da osuduvas a pretezno nesto ubavo.vo vremeto na jugoslavija postoese republika makedonija i nasiot makedonski narod i segde bevme prifateni kako narod ne spagavme vo NARODNOSTITE.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:23
a vo denesno vreme ne deka spagame vo narodi ili narodnosti ednostavno ne ne priznavaat.ni drzavata ni nacijata .vo toa vreme se velese MAKEDONSKOTO PRASANJE SE USTE NE E RESENO NO vo denesno vreme ednostavno samo se veli ne postoi MAKEDONSKO PRASANJE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:23
Jas ja prifakam cela istorija na makedonskiot narod,ama ti kazuvam deka nikakov AVNOJ ne e temel na mojot narod,bidejki mojot narod e postar od AVNOJ nekolku iljadi godini,a ni nema nikakva osvnova za AVNOJ da bide temel.
I rekov deka toa se odnesuva samo za del od makedonskiot narod.Pogolem del od makedoncite posle 45 go gradele svojot zivot nadvor od Jugoslavija.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:24
NE deka ne moze da se resi moze no so nekoja podobra formula ne osuduvajki go minatoto koristejki go minatoto za idninata.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:27
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Jas ja prifakam cela istorija na makedonskiot narod,ama ti kazuvam deka nikakov AVNOJ ne e temel na mojot narod,bidejki mojot narod e postar od AVNOJ nekolku iljadi godini,a ni nema nikakva osvnova za AVNOJ da bide temel.
I rekov deka toa se odnesuva samo za del od makedonskiot narod.Pogolem del od makedoncite posle 45 go gradele svojot zivot nadvor od Jugoslavija.
kade vo bugarija so nivnite bugarofilski idei
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:44
Во егејска македонија,во пиринска македонија,во софија,во канада,во САД,во Русија,Полска,во Австралија,сето тоа ко ќе го собериш иди барем едно два пати повеќе од тоа во Вардарска Македонија.

Изменето од ZoraNaSlobodata - 17.Јануари.2009 во 16:44
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 19:00
.... само сонцето е постаро од нас....
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 00:43
Originally posted by FILIP FILIP напиша:

.... само сонцето е постаро од нас....
te molam prijavi se kako poet na struskite veceri na poezijata
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 16:27
..., кога ќе размислам подобро, и кога Вие така ми велите, ....мислам дека не Сум,.... но секако, Сум во истите Г.в.А,....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 184185186187188 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,734 секунди.