|
НЕзгоди! |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
me haces falta
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
me haces falta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
me haces falta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EDNAS VO SKOLO PRED DA ZVONI VISIME NA VRATA 4 DEVOJCINJA EDNA OD POZADI DVE OD NAPRED, I SE ZEZAM SO TIE OD NAPRD NETO KO DEMEK OVAA OD POZADI BILA SMOTANA I TOA IZGLEDASE VAKA:
JAS: NIE TRITE KE ODIME DO PRODAVNICA, A OVAA POZADI MENE SMOTANAVA NEKA SE MUVA SO KOJ STIGNE (a dodeka sum zborela se zameile profesorkata i drugarkami so mestata profesorkata dosla slucajno pozadi mene a drugarkami se trgnala na strana, dodeka jas so glavata zborev napred a so rakata pokazuvav pozadi mene) I ODEDNAS GO SLUSAM GLASOTNA PROFESORKATA BRAVO TAMARA TAKA TE NAUCILA MAJKATI SO POSTARI DA ZBORIS? I JAS VAKA I ZBUNETO I REKOV DA NESAKAJKI NAMESTO DA RECAM NE I SITE MI SE SMEEA |
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
igravme kako mali koa imav 9 10 god krizi mizi na maalo i minea edni eden moler i use eden,dvajca a nosea var i se drugo i sea drugar4eo mizi i broj do 10 i jas zabrazan da se skriam negi vidov i paooooooooo vo niv i im ja isturiv cela var....
|
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле и мене истово ми се има случено |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se setam vo ohrid...i taka odejki se zagleav vo edna statkara koi imaa sladoledi(se zagleav vo zelen sladoled)
i gleam taka i odam.taman da se svrtam se tresnav mnogu jako mo neso tvrdo.taka sedam zalepena i mislam so moze da e toa.otveram oci i gleam sum se lupnala vo bandera |
||
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
одам на театар... и бидејќи каснев, влегувам во 19,36 и без леќи и претставава почната, сите седнати... и јас викам : еееее леле јас ништо не гледам тука и цела сала накај мене и дојде еден чичко со фенерче да ми светне
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahahahaha ova e naaaaajsmesnoooo |
||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh ne e edna nezgoda kaj mene...Ama ovaa ke ja kazam...Bev na shoping so bratuceda mi i celo vreme ja drzev za raka da ne ja izgubam vo guzvata.Edno vreme otidov do eden izlog i se vrativ i pak si ja fativ za raka i pocnav da i raskazuvam kakva dolna obleka sum videla,pa pocnav da se zanesuvam kako ke mi stoi kakva ke bidam abe cel film napraviv za tie edni boxerki ama nikako da se svrtam na kaj nea..I samo vo eden moment posle 200m odenje jas zabelezav deka rakata koja ja drzam nema dolgi nekti,ne e taka neznicka..i ``vidov kolku e saatot`` svativ deka toa e pogresna raka...Sobrav hrabrost i se zavrtev i ima sto da vidam..Decko od okolu 25 godini vnimatelno me slusa..Lele ke ja ubiev bratuceda mi,taa celo vreme bila zad mene i me gledala a ne mi kaza nisto
|
||
ankii
Група Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа еднаш со другарка ми бевме во кино...и сеа она ми вика „ај пред да почне филмот да идам до WC одма ќе се вратам“ и ја и викам ОК и ја седнав на местата (кај што требаше) и ја чекам ... чекам...чекам и веќе едно 10 мин ја чекав и викам ај да идам да видам што направи толку долго во WC идам јас натака и гледам едно девојче како другарка ми со иста блуза и коса,збори со некои девојчиња...идам јас и ја удирам по г*зот и оваа ми се врти и ми ја плесна една ... јас ги избројав сите ѕвезди,кога видов дека не е она се извинив и девојчето почна да ме пцуе,а кога се вратив дома мајка ми ми вика „што ти е тоа на лицето?“ ја и викам „незнам“ и мајка ми „па црвена си “ и јас и викам „едно девојче ми плесна шамар“ ! а иначе тоа со удирањето по г*з ...така по некад се „поздравуваме“ само кога не се гледаме лице во лице!
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na poslednive dve ednostavno sep presmeav padnav od stol od smeenje breee lele
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj da reces da si masko ama ti...lele me presmea |
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahahahahahahaha |
||
ankii
Група Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |