IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Има ли Бранко граници?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Има ли Бранко граници?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 51>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 00:40
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

Од каде си сигурен дека е за во Идризово? Додека не го осудат е „Господине Претседателе“ за сите, па и за ВеМеРОвците.

За кој сака нека биде претседател , за мене не е...
Партиски лидер неможе да биде претседател на сите грагани, Бранко во никој случај не го заслужи тој епитет, напротив...
Претседател бил Буш , бил и Кенеди на еден го мават со чевли на друг со децении го слават...
Значи титулата сама по себе ништо не значи ако не си бил достоен на нејзе...
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:37
sto vi e na site? jas navistina ne ve razbiram, pa predsedatelot ne go kandidiraat site gragjani, go kandidira negovata partija. i vie site sakate toj da zaboravi i izbrise se od glavata?

vo izbornata trka za predsedatel onoj koj ke pobedi, nebitno koj i od koja partija, vo momentot koga stanuva predsedatetl toj e predsedatel na drzavata, ne moj , tvoj, i kako takov si gi ima site prava i pocesti koi odat so funkcijata.

koga VMRO prv pat dojdoa na vlast mu ja odsemaa na predsedatelot cesta da gi otvara Struskite veceri na poezijata, bidejki predsedatel bese Gligorov.... trebase Premierot Ljubco da otvaral.... ama posle koga Trajkovski bese predsedatel, pa ne im bese ok Crvenkovski da otvara a ne predsedatelot.... pa ne moze sega poradi toa sto nekomu Branko ne mu se svigja, ajde se ke mu odzememe na predsedatelot. Branko ke si odi, ama utre ke sedne nekoj Stanko od VMRO.... e togas se ke mu dademe?

kakov vi e toj nacin na razmisluvanje?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 12:18
Jas rekov sekoj treba da dobie spored zaslugata...
Kakva zasluga ima Branko???
Dali bese dostoen za funkcijata pretsedatel???
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 16:09

Бранко Црвенковски е апсолутно достоен за позицијата и доволно е искусен како политичар. И заслугите не му се помали од заслугите на неговите претходници. Неговата несреќа е што мнозинството од парламентот е од спротивниот табор, кој е одамна зрел за посебна психијатриска присмотра, па го кочат и плукаат на него на секој чекор, им изиграва дежурен кривец.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 16:25
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

Бранко Црвенковски е апсолутно достоен за позицијата и доволно е искусен како политичар. И заслугите не му се помали од заслугите на неговите претходници. Неговата несреќа е што мнозинството од парламентот е од спротивниот табор, кој е одамна зрел за посебна психијатриска присмотра, па го кочат и плукаат на него на секој чекор, им изиграва дежурен кривец.

Vo sto go KOCAT, vo promena na imeto, vo kriminalot koj go vodi , i poradi koj nemoze ni edna institucija vo drzavata da funkcionira kako sto treba vo sto go kocat Branko ziti se.
Koj go kocese koga bese na vlast, sto napravi togas???
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 16:30
Бранко е достоен исклучиво за да го испратиме на буништето од Историјата...за друго апсолутно за ништо не е достоен...тој ако продолжи да егзистира на македонската политичка сцена ке биде гробарот на Македонија.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 16:44
Branko e najgolemoto prokletstvo sto mozese da ni se sluci:
eden den onie sto ni mislat loso ke ne prokolnuvat so zborovite "DA DADE GOSPOD BRANKO POVTORNO DA VI BIDE PREMIER"...
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 16:55

Ако зборуваме за буништа, сите македонски политичари се за таму.

Можете полноправно да ја сметате Република Македонија за буниште.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 16:58
Бранко и Бучко пак пееле гушнати

Претседателот на државата Бранко Црвенковски играл улога на диџеј и со песни им ја честитал Стара нова година на досегашните лидери на СДСМ на традиционалната василичарска вечера што завчера се одржала во ресторан кај "Скопски саем".
На вечерата која традиционално се одржува веќе 17 години, домаќин бил в.д.лидерот на СДСМ Зоран Заев, а поканети биле претседателството на партијата, сите досегашни лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, Владо Бучковски и Радмила Шеќеринска и поранешниот претседател Киро Глигоров.
Штимунгот на прославата го направил Црвенковски, кој за добро расположение нарачувал песни за Шеќеринска, Бучковски и Заев. Тој на Шеќеринска и го нарачал македонското оро "Пајдушкото" за да виделе дали Рада знае да игра оро. За Заев Црвенковски ја нарачал " Во Струмица на улица" а на Бучковски, песната која постојано му ја нарачувал, севдалинката " позначеш ме и по мраку по песмама и по мераку".
Песната на сопартијците им ја испеале гушнати во дует.
За да не ипаднелод ека само Црвенковски нарачува песни, Генералниот секретар Игор Ивановски и потпретседателот Јани Макрадули за шефот на државата му ги нарачале песните "Што ми е мерак пољак да бидам" и Ѓурџевдан".

Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 17:12
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Бранко и Бучко пак пееле гушнати

Претседателот на државата Бранко Црвенковски играл улога на диџеј и со песни им ја честитал Стара нова година на досегашните лидери на СДСМ на традиционалната василичарска вечера што завчера се одржала во ресторан кај "Скопски саем".
На вечерата која традиционално се одржува веќе 17 години, домаќин бил в.д.лидерот на СДСМ Зоран Заев, а поканети биле претседателството на партијата, сите досегашни лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, Владо Бучковски и Радмила Шеќеринска и поранешниот претседател Киро Глигоров.
Штимунгот на прославата го направил Црвенковски, кој за добро расположение нарачувал песни за Шеќеринска, Бучковски и Заев. Тој на Шеќеринска и го нарачал македонското оро "Пајдушкото" за да виделе дали Рада знае да игра оро. За Заев Црвенковски ја нарачал " Во Струмица на улица" а на Бучковски, песната која постојано му ја нарачувал, севдалинката " позначеш ме и по мраку по песмама и по мераку".
Песната на сопартијците им ја испеале гушнати во дует.
За да не ипаднелод ека само Црвенковски нарачува песни, Генералниот секретар Игор Ивановски и потпретседателот Јани Макрадули за шефот на државата му ги нарачале песните "Што ми е мерак пољак да бидам" и Ѓурџевдан".

luda zurka imal tamu...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 17:17

ako mnozinstvoto go izglasalo sekako e dostoen.

i mene Gruevski ne mi se dopagja, ama mnozinstvoto go izglasa, tebe ti e najdobar, mene mi e najlos, megjutoa toj e premier vo momentot i ke si gi uziva site povlastici sto gi ima.

ne moze funkcijata da se ceni spored licnosta koja vo momentot ja nosi. a narodot pred da glasa trebalo da misli kako i za kogo glasa.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 19:06
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

ako mnozinstvoto go izglasalo sekako e dostoen.

i mene Gruevski ne mi se dopagja, ama mnozinstvoto go izglasa, tebe ti e najdobar, mene mi e najlos, megjutoa toj e premier vo momentot i ke si gi uziva site povlastici sto gi ima.

ne moze funkcijata da se ceni spored licnosta koja vo momentot ja nosi. a narodot pred da glasa trebalo da misli kako i za kogo glasa.

Тоа што поради политичка незрелост на тогашното гласачко тело (во кое и самиот спаѓам) и со оглед на тогашните случувања и немањето на вистински конк*рент Бранко беше избран за претседател незначи по автоматизам дека достојно ја извршувал функцијата и дека сега треба во транс да пагаме затоа што бил претседател...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 21:42
nikoj ne pagja vo trans Kultuzin, edno e funkcijata predsedatel na drzava, drugo e licnosta koja ja ima taa funkcija vo momentot i dali nam ni se dopagja ili ne. se nadevam me razbiras.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 21:52
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

nikoj ne pagja vo trans Kultuzin, edno e funkcijata predsedatel na drzava, drugo e licnosta koja ja ima taa funkcija vo momentot i dali nam ni se dopagja ili ne. se nadevam me razbiras.

Tе разбирам јас , изгледа ти не сакаш да ме разбереш...
Се додека Бранко има и најмала функција во државата , опасен е , тој човек не уништува, толку ли не е очигледно тоа...Мислам дека е време тој човек да седне во обвинителната клупа место во функционерските, навистина доста беше, доволно е...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.