|
Има ли Бранко граници?! |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 51> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За кој сака нека биде претседател , за мене не е... Партиски лидер неможе да биде претседател на сите грагани, Бранко во никој случај не го заслужи тој епитет, напротив... Претседател бил Буш , бил и Кенеди на еден го мават со чевли на друг со децении го слават... Значи титулата сама по себе ништо не значи ако не си бил достоен на нејзе... |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto vi e na site? jas navistina ne ve razbiram, pa predsedatelot ne go kandidiraat site gragjani, go kandidira negovata partija. i vie site sakate toj da zaboravi i izbrise se od glavata?
vo izbornata trka za predsedatel onoj koj ke pobedi, nebitno koj i od koja partija, vo momentot koga stanuva predsedatetl toj e predsedatel na drzavata, ne moj , tvoj, i kako takov si gi ima site prava i pocesti koi odat so funkcijata. koga VMRO prv pat dojdoa na vlast mu ja odsemaa na predsedatelot cesta da gi otvara Struskite veceri na poezijata, bidejki predsedatel bese Gligorov.... trebase Premierot Ljubco da otvaral.... ama posle koga Trajkovski bese predsedatel, pa ne im bese ok Crvenkovski da otvara a ne predsedatelot.... pa ne moze sega poradi toa sto nekomu Branko ne mu se svigja, ajde se ke mu odzememe na predsedatelot. Branko ke si odi, ama utre ke sedne nekoj Stanko od VMRO.... e togas se ke mu dademe? kakov vi e toj nacin na razmisluvanje? |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas rekov sekoj treba da dobie spored zaslugata...
Kakva zasluga ima Branko??? Dali bese dostoen za funkcijata pretsedatel??? |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко Црвенковски е апсолутно достоен за позицијата и доволно е искусен како политичар. И заслугите не му се помали од заслугите на неговите претходници. Неговата несреќа е што мнозинството од парламентот е од спротивниот табор, кој е одамна зрел за посебна психијатриска присмотра, па го кочат и плукаат на него на секој чекор, им изиграва дежурен кривец.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo sto go KOCAT, vo promena na imeto, vo kriminalot koj go vodi , i poradi koj nemoze ni edna institucija vo drzavata da funkcionira kako sto treba vo sto go kocat Branko ziti se. Koj go kocese koga bese na vlast, sto napravi togas??? |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко е достоен исклучиво за да го испратиме на буништето од Историјата...за друго апсолутно за ништо не е достоен...тој ако продолжи да егзистира на македонската политичка сцена ке биде гробарот на Македонија.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Branko e najgolemoto prokletstvo sto mozese da ni se sluci:
eden den onie sto ni mislat loso ke ne prokolnuvat so zborovite "DA DADE GOSPOD BRANKO POVTORNO DA VI BIDE PREMIER"... |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако зборуваме за буништа, сите македонски политичари се за таму.
Можете полноправно да ја сметате Република Македонија за буниште.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко и Бучко пак пееле гушнати
Претседателот на државата Бранко Црвенковски играл улога на диџеј и со песни им ја честитал Стара нова година на досегашните лидери на СДСМ на традиционалната василичарска вечера што завчера се одржала во ресторан кај "Скопски саем". На вечерата која традиционално се одржува веќе 17 години, домаќин бил в.д.лидерот на СДСМ Зоран Заев, а поканети биле претседателството на партијата, сите досегашни лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, Владо Бучковски и Радмила Шеќеринска и поранешниот претседател Киро Глигоров. Штимунгот на прославата го направил Црвенковски, кој за добро расположение нарачувал песни за Шеќеринска, Бучковски и Заев. Тој на Шеќеринска и го нарачал македонското оро "Пајдушкото" за да виделе дали Рада знае да игра оро. За Заев Црвенковски ја нарачал " Во Струмица на улица" а на Бучковски, песната која постојано му ја нарачувал, севдалинката " позначеш ме и по мраку по песмама и по мераку". Песната на сопартијците им ја испеале гушнати во дует. За да не ипаднелод ека само Црвенковски нарачува песни, Генералниот секретар Игор Ивановски и потпретседателот Јани Макрадули за шефот на државата му ги нарачале песните "Што ми е мерак пољак да бидам" и Ѓурџевдан". |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
luda zurka imal tamu...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako mnozinstvoto go izglasalo sekako e dostoen. i mene Gruevski ne mi se dopagja, ama mnozinstvoto go izglasa, tebe ti e najdobar, mene mi e najlos, megjutoa toj e premier vo momentot i ke si gi uziva site povlastici sto gi ima. ne moze funkcijata da se ceni spored licnosta koja vo momentot ja nosi. a narodot pred da glasa trebalo da misli kako i za kogo glasa. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа што поради политичка незрелост на тогашното гласачко тело (во кое и самиот спаѓам) и со оглед на тогашните случувања и немањето на вистински конк*рент Бранко беше избран за претседател незначи по автоматизам дека достојно ја извршувал функцијата и дека сега треба во транс да пагаме затоа што бил претседател... |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj ne pagja vo trans Kultuzin, edno e funkcijata predsedatel na drzava, drugo e licnosta koja ja ima taa funkcija vo momentot i dali nam ni se dopagja ili ne. se nadevam me razbiras.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tе разбирам јас , изгледа ти не сакаш да ме разбереш... Се додека Бранко има и најмала функција во државата , опасен е , тој човек не уништува, толку ли не е очигледно тоа...Мислам дека е време тој човек да седне во обвинителната клупа место во функционерските, навистина доста беше, доволно е... |
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |