|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 277> |
Автор | |
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене последно ме насмеа вие ова шо го кажуете и еве уше се цепам од смеење
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова последно ме насмеа кога го слушнав:
Јас сум деца мало Мече Лино пијам многу ракија и вино никотин е за здравје слатко уживање а со пиво дава моќ пијан летва ден и ноќ :DDDDDDDD |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паметен маж + паметна жена = романса
Паметен маж + глупава жена = афера Глупав маж + глупава жена = дете Глупав маж + паметна жена = шопинг |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОВА.....
Сите мажи и жени Се омажила мечката за волкот.По некое време му родила-прасиња -ах расипана една-спиштел волкот Јас ваму се тапам со ловџии и душа немам за да ја изранам фамилијатаа ти ...ПРАСИЊА Марш да те нема од дома Мечката полна со тага почнала да талка по шумата.Ја сретнал зајакот.По размена на на битните мислења околу сопствените животи,тој решил да ја земе за жена.Таа храброст ја проследил со зборовите... Моите моркови ќе бидат и твои. Но, по некое време мечката пак раѓа ПРАСИЊА. Зајакот немал каде,као вистински маж бил категоричен -Надвор не сакам очи мои да те видат,уши мои за тебе да слушнат Кутрата меца, на раб на убиство налетала на лисецот. Тој, во напад на хуманост се оженил со неа.Иако бракот им бил полн со љубов и топлинамечката пак родила ПРАСИЊА. Лисецот бил уште посуров -Расипана една.Марш надвор,Марш распуштеница една Наравоучие: Не се сите жени расипани,туку мажите во бракот се вистински шовинистички свињи |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jako e...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
смс порака
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eden razgovor na skajp...so edna moja prijatelka i nejzinata fasciniranost od "arapskata sposobnost"...doslovce vaka...
lele sestro... toa ti se mazi ..vo prosek sekoj ima po 3-4 zeni i so site imaat po 3-4 deca...abe zenine kako princezi...ni rabotat ni nishto...cel den si shetaat..si se doderuvaat...ovie bre nashive ne se sposobni edna zena i edno dete da ranat... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сестра ми и гата на карти на мама
имаш секс,ама стварно имаш секс,многу го мислиш, сакаш секс,ама либето не ти е тука,или не ти разговара шо траскаш,ништо од ова не замислив |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pop so pistoli
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na skajp Filip
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeeeee ........sega ke vi kazam :
Komsivkata posle Nova Godina dobila takvi jaki bolovi vo zadnikot-hemoroidi sto ne mozela da sedi ........praznik kako praznik sve zatvoreno i ne znaele kade da se obratat za sovet ili lek.........jas im kazav deka toa e isto kako popusteni veni i da stava ladni oblogi , mazot baral bilo sto bi zamenuvalo nesto za oblozi....mu rekov da zeme mraz od frizidrot ..............ama posto nemalo mraz zel eden smrznat patligan od kupot........zenata se namestila na koleno kako kuce gi soblekla gakite......go naprcila zadnikot.......a mazot patliganot nazad go drzi .....pocnalo da se topi..........jas mu velam vrti go od druga strana..........a on pocnal kruzno da go vrti kako zavrtka........na zenata i doslo poarno obidot uspesen . ........ go prasav so naprael so patliganot ..........on nesvesno kaza deka go vratil nazad ...........brgu da go frlis mu velam......ama kasno veke ne se znaelo koj e od drugite smrznati........e na zdravje !!! ke si go izedeme !!!! Hahah ahaha hahaha |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
polagav kolokvium i stanav da si odam, i eden kolega mi vika chiao koleshke a jas vekje stignata do vrata i mu vikam arivederchi, i prof me gleda ovakva i mi vika prijatno si pomislila deka na nea i rekov i epten chudno me pogledna... vo meguvreme zastanala pozadi mene, ne ja vidov
Изменето од IQ - 18.Јануари.2009 во 01:04 |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |