![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 213> |
Автор | |
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....Ти ги бркаше Бугарите!?....
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Не ама дедо ми,да.А прадедо ми Турците.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
предците одработиле за тебе.... а тебе ти останува да работиш за подобро утро на идните поколенија....
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Се разбира
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Можеби и Јас бев југоносталгичар....но сакам моето поколение да живее во егзктно реално време со минимум услови за разумен живот....а најмалку сакам да се справува со патриотска демократска утопија!??? ....каква филозофија...ха,..... моите дедовци се за жал од поголем дел ...баш од таа СФРЈ,....а Јас секако сум МАКЕДОНЕЦ,...таков каков сум.... |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
malku gi mesate poimite, nie ovde voopsto ne zboruvame za nicija nacionalna pripadnost , toe e sosema nesto drugo
|
|
![]() |
|
skywaker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 96 |
koj se tie drzavi ja prvapat slusam za ova,ni dale pravo na nezavisnost. Samo odgovorimi koj se tie drzavi so ni dadoa nezavisnost 1945? |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Nemozam a da ne gi pozdravam site Jugonostalgichari,pozdrav za site vas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....да но за жал старата Југа е сега само историја, која денешниве генерации тешко ќе можат да ја разберат....
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
eden del nema da ja razberat, no eden del ke ja razberat i mozebi povtorno sostavat ....
|
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
хахаха неможе да ја состават!!! ако беше така тогаш партијата на титови леви сили, ќе беше сега ехехееејј!!! немаше да има само 10 или 20 илјади(ма нема ни 5 илјади ама ај...) гласачи што гласале за неа!!!
Изменето од FILIP - 13.Јануари.2009 во 01:14 |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
zivotot e trkalo, ednas si gore ednas si dole...pa pak gore
![]() |
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
|
![]() |
|
...не верувам во наредните 100 години.....дека тоа ќе се случи...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |