![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 123> |
Автор | |
snezzana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na najubavata korpa sto ja dobiv,a sakav da ja isporacam da se pameti dolgoooooooooo
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Mi tekna na moeto malo milo .
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ми текна ама не во целост
што уште требаше ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ми текна на ...
еден непристоен предлог |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mi tekna na toa deka mi se jade. konecno mi se jade. ama ke jadam pokasno, posle 3.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
кога нешто добро конечно ќе се случи, не оставај го за „после 3“ ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
moram ...sakam da si napravam sama a do 3 sum na rabota
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Mi tekna koga jadev leskovacka skara u Ohrid i go prcev i posle mi tekna koga idev na matematika i profesorkot mi objasnuva i mene togas mi tekna na leskovackata skara i nisto ne sfativ i zatoa padnav
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ми текна на една личност што ја сакам многу
![]() Изменето од Lithium - 13.Јануари.2009 во 00:33 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ми текна на.....едни луѓе што не им се правеше ич муабет
![]() |
|
![]() |
|
snezzana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
mi tekna...a da za rabota
|
|
![]() |
|
mi tekna... a kade za stara nova?
|
|
![]() |
|
ми текна...дека незнам каде утре точно треба да одам
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ми текна....утрово...на многу ,,слатки,, работи..... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |