IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - После смртта...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

После смртта...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 28>
Автор
Порака
adventist Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај adventist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 23:29
moze li jas da dodadam nesto okolu smrta
sakam prvo prijatelce dea tre prasam dali ti veruvas vo boga?i kako veruvas so sto? i kolku?
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 17:30
Posle smrtta
Sigurno e samo pekolot i rajot...koj kade zasluzil
Ustvari toa e samo eden nov pocetok, pocetok na nesto novo, sto ke go doznaeme samo koga ke umreme
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 17:42
Neka mu ja mislat drugite
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 14:05
Dusite na lugeto idat tamu koj kade si zasluzil taka da treba covek da se zamisli malku
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 19:13
хех... јас мислам дека после смртта остануваме на земјата како духови... ЕНЕРГИЈА во просторот, бидејки се е енергија и се шири некаква енергија, нашиот дух е енергија и кога ќе умреме, телото се закопува... но духот-енергијата останува. тоа беше мојата теза Пријатно
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Ssssssssssssss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 18:08
E so posle smrtta koga oficijalno ke bidam mrtov ke otidat toa da zemat najbliskive posmrtnica ke me odnesat u novite grobista u Falise ke me zakopaat ke ispee popot so ke ispee ke frlat nekoj zemja nekoj moze ne sakaat da se valkaat nema ke poplacat nekoj nekoj ne, ke idat site nakaj doma a ja ke skapuvam pod zemja toa e e toa samo da ne bide leto be safra ke gi fati lugevo
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 18:09
Originally posted by Ssssssssssssss Ssssssssssssss напиша:

E so posle smrtta koga oficijalno ke bidam mrtov ke otidat toa da zemat najbliskive posmrtnica ke me odnesat u novite grobista u Falise ke me zakopaat ke ispee popot so ke ispee ke frlat nekoj zemja nekoj moze ne sakaat da se valkaat nema ke poplacat nekoj nekoj ne, ke idat site nakaj doma a ja ke skapuvam pod zemja toa e e toa samo da ne bide leto be safra ke gi fati lugevo

i ke te spomnat uste 2-3 pati vo godinata

Изменето од KING35 - 07.Јануари.2009 во 18:10
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Ssssssssssssss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 18:20
Originally posted by KING35 KING35 напиша:

Originally posted by Ssssssssssssss Ssssssssssssss напиша:

i ke te spomnat uste 2-3 pati vo godinata

Da be u stilu dobar bese dobro go snajde ili lesna mu zemja teski mu kamenja hahahaha
Кон врв
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 20:37
Тоа никогаш не е докажано,но постои живот после смртта,како доказ се зема клиничката смрт.
Љубов и само љубов
Кон врв
afrodit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2008
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:34
ni eden ne e vraten za da ni kazi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 14:06
Originally posted by afrodit afrodit напиша:

ni eden ne e vraten za da ni kazi

Да,ниеден не се вратил и да ни каже,тоа е невозможно бидејќи оваа е друга димензија,но некои сонови од покојници итекако ни кажуват дека таму сепак има живот после живот,ги сонуваме и ни праќат порака.
Љубов и само љубов
Кон врв
skywaker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2009
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај skywaker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 15:52
posle smrtta nisto....si umrel coeko i to e to..gluposti odel vo raj odel vo pekol...popski prikazni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 21:54
Originally posted by skywaker skywaker напиша:

posle smrtta nisto....si umrel coeko i to e to..gluposti odel vo raj odel vo pekol...popski prikazni

их,што не си маштовит чист реалиста...ќе ме убиеш во појам
Љубов и само љубов
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 15:03
би сакал да биде како во Божествената Комедија голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.