|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Автор | |
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еми сега си штедат луѓето не се ко нас! лелее па вие машките со тие фудбалите,мир се нема,тоа ти се вика ЗАВИСНИК, и колку да сум „заљубена“ во фудбалот не би тетовирала знаме на некој клуб, има и поубави слики од нив [/QUOTE] Ke se tetoviram i toa na cel grb, samo prethodno ke si stavam edna mala na ramoto za da vidam dali boli. Ako boli ne se tetoviram na grbot. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не боли кој знае колку
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите места се различни за болка
тетоважи и болка кај женските http://i29.tinypic.com/15oymg7.gif http://i32.tinypic.com/2efnp7b.gif кај машките http://i32.tinypic.com/5u4e3m.jpg http://i26.tinypic.com/2mwe446.jpg red- relly painful yelow - sweet pain green- painless |
|
strowberis
Сениор Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
erikson
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmm edno golemo drajbolce
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ufffff kolku sakam edna tetovaza na vratot,taka nesto kako plamence ili pak mesecina i zvezdicka ....Ama ne smeam zatoa sto nema da me primaat na toj fakultet kade sto sakam ...TETOVAZOMRAZCI bile tie tami
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam nis protiv lugeto so tetovazi ali jas ne bi stavila trajna tetovaza bidejki ako deneska sakam nesto posle nekoe vreme moze nema da go sakam i zatoa ne stavam
|
|
me haces falta
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tetovaza so angel na vratot ili pozadi ramo
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na gluzd na desna noga!toa veke go imam,sega se mislam za nova,na vrat ili .....
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
skywaker
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam jas dve tetovazi edna na stomak i edna na noga ama taa na stomak me otkosti od bolenje oti tuka e slabo mesoto a isto taka mnogu boli na koska ko ke pominuva so masinkata
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam na stomak i voopsto ne me bolese. Poveke boli na slabina. A dolu na noga koga pravev i pozadi nad petata bas na koska kade nema meso voopsto samo koza i koska-uzasno boli.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam mala tetovaza na ramo ili na pleska
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |