IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - „ОСТВАРУВАМЕ“ и светската економска рецесија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

„ОСТВАРУВАМЕ“ и светската економска рецесија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:32
Сакам да и кажам на модераторката дека во Македонија нема криза.А за тоа што го донесла владата за учениците тоа многу ме радува и го поздравувам.И не заборавајте дека ние сме на власт
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:36
Ти благодарам милег што ме просветли...ке останев во заблуда...сега секако полесно ке ми е кога знам дека во Македонија нема криза и дека се е прекрасно...така е...ОСТВАРУВАМЕ!
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:36
Originally posted by mileg mileg напиша:

Сакам да и кажам на модераторката дека во Македонија нема криза.А за тоа што го донесла владата за учениците тоа многу ме радува и го поздравувам.И не заборавајте дека ние сме на власт

Кој сте тоа вие?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:40
Originally posted by moira moira напиша:

Ти благодарам милег што ме просветли...ке останев во заблуда...сега секако полесно ке ми е кога знам дека во Македонија нема криза и дека се е прекрасно...така е...ОСТВАРУВАМЕ!
Па модераторке вие сама си кажавте во вашиот коментар дека нема во Македонија криза уште да го потврдите тоа со докази уштре подобро ќе биде.
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:41

....криза ....дали нема!?.....што тоа Владата донесла за учениците!?...малку појасно кажи....па потоа радувај СЕ....што се однесува до власта бидете кај сакате....но немој да се изненадите ако електоратот си го промени мислењето ....обландите може и горки да бидат...150 работника Руен, околу 800 МИТАЛСТИЛ, 135 работника грчкиот газда од Струмица,....итн...дали Вие од Власта знаете колку се тоа семејства и колку ученици тука има?!...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:41

Нема криза во Македонија бе што ти е.

Цитирај 130 работници од Руен испратени на принуден одмор
Четвртина од вработените во кочанската фабрика за автомобилски делови „Руен Ит" се испратени на принуден одмор до март. Како повод за ваквата одлука на раководството се наведува економската криза.
Повеќе

Изменето од Vladimir88 - 11.Јануари.2009 во 21:41
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:41

Па модераторке вие сама си кажавте во вашиот коментар дека нема во Македонија криза уште да го потврдите тоа со докази уштре подобро ќе биде.

Докази НЕМА...затоашто ние и не знаеме што е тоа и како е да НЕ СИ ВО КРИЗА!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:43
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Четвртина од вработените во кочанската фабрика за автомобилски делови „Руен Ит" се испратени на принуден одмор до март. Како повод за ваквата одлука на раководството се наведува економската криза.
Повеќе

Господине владимир оваа информација ви е лажна и сакам да кажам да не се оптеретувате многу со такви невистинити информации.Тоа се прави за да се зголеми рејтингот на СДСМ кој сеуште е мал.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:45

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Повеќе

Господине владимир оваа информација ви е лажна и сакам да кажам да не се оптеретувате многу со такви невистинити информации.Тоа се прави за да се зголеми рејтингот на СДСМ кој сеуште е мал.

И оваа информација да не е лажна??

Цитирај Ставен клуч на рудникот „Бучим“, 450 рудари си одат дома

Со насолзени очи работниците ја прифатија одлуката на менаџментот. Го запреа ископувањето на рудата и ги паркираа дамперите. Ќе се вратиме ли повторно, се прашуваа меѓу себе.
Повеќе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:46
И оваа е лоажна информација господине владимир.Добро ви кажав да не се оптњеретувате со такви лажни информации.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:48

И оваа е лоажна информација господине владимир.Добро ви кажав да не се оптњеретувате со такви лажни информации.

И оваа информација ли е лажна??

Цитирај
Опасност 2.500 рудари да останат без работа

Сите рудници во Македонија за обоени метали се пред затворање, што ќе значи отворена опасност околу 2.500 рудари да се најдат на улица.

„Оловото и цинкот најмногу се трошат во автомобилската индустрија, која е во голема криза. Продажбата на автомобили драстично е намалена, фабриките отпуштаат десетици илјади вработени. Тоа ја прави реална можноста ’Саса‘, и покрај тоа што и со сегашниве ниски цени има мала економија во работењето, наскоро да го затвори рудникот. Прогнозите не ни даваат надеж дека набргу нешто може да се подобри“, вели Максим Прохоров, директор за инвестиции и развој во овој рудник.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=102106

Изменето од Vladimir88 - 11.Јануари.2009 во 21:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:58
Добро, со тие докази лажи го народот што не се разбира од политика.
Кон врв
mohikanec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Ноември.2008
Поени: 129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mohikanec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 23:14
Mileg, ti se razbiras od politika kolku baba mi od voena muzika.Te molam razbudi se i bidi realen.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 07:26

Добро, со тие докази лажи го народот што не се разбира од политика.

Те жалам..работава ќе испадне

"Се нашле 20 будали и еден паметен"

Изменето од Vladimir88 - 12.Јануари.2009 во 07:27
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.