|
„ОСТВАРУВАМЕ“ и светската економска рецесија |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Сакам да и кажам на модераторката дека во Македонија нема криза.А за тоа што го донесла владата за учениците тоа многу ме радува и го поздравувам.И не заборавајте дека ние сме на власт
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ти благодарам милег што ме просветли...ке останев во заблуда...сега секако полесно ке ми е кога знам дека во Македонија нема криза и дека се е прекрасно...така е...ОСТВАРУВАМЕ!
|
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Кој сте тоа вие? |
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
....криза ....дали нема!?.....што тоа Владата донесла за учениците!?...малку појасно кажи....па потоа радувај СЕ....што се однесува до власта бидете кај сакате....но немој да се изненадите ако електоратот си го промени мислењето ....обландите може и горки да бидат...150 работника Руен, околу 800 МИТАЛСТИЛ, 135 работника грчкиот газда од Струмица,....итн...дали Вие од Власта знаете колку се тоа семејства и колку ученици тука има?!... |
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Нема криза во Македонија бе што ти е.
Изменето од Vladimir88 - 11.Јануари.2009 во 21:41 |
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Докази НЕМА...затоашто ние и не знаеме што е тоа и како е да НЕ СИ ВО КРИЗА! |
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И оваа информација да не е лажна??
|
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И оваа е лоажна информација господине владимир.Добро ви кажав да не се оптњеретувате со такви лажни информации.
|
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И оваа информација ли е лажна??
Изменето од Vladimir88 - 11.Јануари.2009 во 21:49 |
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Добро, со тие докази лажи го народот што не се разбира од политика.
|
|||||
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mileg, ti se razbiras od politika kolku baba mi od voena muzika.Te molam razbudi se i bidi realen.
|
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Те жалам..работава ќе испадне "Се нашле 20 будали и еден паметен" Изменето од Vladimir88 - 12.Јануари.2009 во 07:27 |
|||||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |