|
Чувства |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
brmbrm
Сениор Регистриран: 20.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што значи ова Наталијо рџо женска |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da natalijo, shto znachi?
|
|
Supernatural
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskazuvam custva i emocii , cak je moralnost kaj mene. Moram da zboram za toa sto mi lezi na dushicka ... Bre ke puknam ako ne se iskazam :-) |
|
strelicka
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
suck my kiss
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го знаете-- ЗАКОН НА СПРОТИВНОСТИ:ако не почувствуваш БОЛКА како би знаел што е РАДОСТ!!!
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bolkata ostanuva vnatre. mi se slucilo ova, za da ne ja pokazam bolkata koja mi ja predizvikala ljubovta da naogjam druga preokupacija i da se smeam koga ne mi se smeelo i d agi tesam drugite koga mene najmnogu mi trebala uteha. ama mi se ima sluceno i koga sum se osekal taka, povredeno, da kazam nekomu i tolku mnogu da mi olesni sto ne mi se veruvalo kolku bil golem tovarot sto sum go nosel. sepak so bolakata polesno se borime koga nekomu ke mu se doverime. sakam da i kazam na taa licnost: FALA STO SI TUKA ZA MENE:) |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е да се подели со некој близок она што ти лежи на душа. Не само што ќе ти олесни, туку може да се случи и да ти помогне... или да ти даде добар совет. А некогаш помага и само тоа што ќе те ислуша...исто како да си бил на психијатар :)
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да Јулија имаш право понекогаш е доволно и да те сослушаат, Пријателите сенајголемото богатство на светот, непријателите сами си ги ствараме
Изменето од natalija |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е Наталија, пријателите се најголемо богатство, зашто остануваат со нас и покрај тоа какви сме
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да..не примиле со сите наши мани и предрасуди и колку и да претераме не разбираат. Многу е убаво кога некој ќе се најде тука да те ислуша и даде совет каков и да е помага самата мисла дека има некој тука
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да навистина е така тоа |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Custva....Sekogas koga sum gi iskazala na partnerot...sum se izgorela...a i na prijatelite tesko im se otvoram...koga navistina nesto mnogu ke me zdoboli...ama stvarno mnogu... |
|
|
|
malecka
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една од моите најголеми грешки е токму тоа што сум премногу горда и исплашена дека ќе бидам повредена, па токму затоа ретко кога, речиси никогаш не покажувам чувства... Знаете ли дека ТЕ САКАМ имам кажано само неколку пати до сеа?! А токму личноста што ЈА САКАМ веќе три години (иако ништо не правам со него - нит идеме, нит се муваме) ПОЈМА НЕМА ЗА ТОА!!! Па немам храброст да му кажам..
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |