|
Бошковски ослободен, Тарчуловски виновен! |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Автор | |
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Анастеа - 20.Мај.2010 во 23:37 |
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~Marija magdalena e Hristijanka i Johan ne mozhe da i bide brat od ednosta prichina Hristijanite ne ubivaat a ushte pomalku nekoi siroti emigrantski dushichki koi za lepche trgnale vo grcija,Hristijanite ne svedochat lazhno a ushte pomalku podmetnuvaat pishtol na mrtovec za ekskluzivna fotografija~,,~
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
God bless you!
Туку, што се случи, ја тужеа ли Македонија фамилиите на жртвите?
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конечно некој да ме разбере на овој форум, е баш убаво си ме прочитал, како никој до сега. Се надевам дека има и други вистински христијани кои размислуваат како нас |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I, Lube Boshkovski zaboravi na Johan. A, i zoshto mu e. Da go podsetuva na Sheveningen?
Narode sramno. Kolku li amo brgu zaboravame na samite sebe. A, Johan sepak e del od NAS. Изменето од orlov - 25.Ноември.2008 во 02:02 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жалба до Хаг за Тарчуловски во понеделник
Во понеделник по долги подготовки конечно до Трибуналот ќе биде поднесена жалбата за 12-годишната затворска казна за Тарчуловски. „Пресудата е обжалена по повеќе основи така што основна цел во жалбената постапка ќе ни биде да докажеме и дека трите преостанати жртви во селото Љуботен биле членови на ОНА. Целта на жалбата е да се поништи пресудата и да имаме ослободителна пресуда за Јохан Тарчуловски“, изјави Антонио Апостолски, адвокат на Тарчуловски. Одговорот од Судот во Хаг најрано треба да се очекува во јуни годинава, откако ќе завршат сите рокови предвидени со хашкиот статус. Невиноста на Јохан ќе се брани со нови докази, а се најавуваат и нови сведоци да се појават во Трибуналот Предраг Петровиќ |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE TI E TOA POLITIKA
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам во врска со таа тема дека и Тарчуловски треба да го ослободат и тој да си дојде во Македонија а не таму да го малтретираат.Тој не е виновен за ништо и редно е веќе да го пуштат од таа провалија таму.
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубе и Јохан - очи во очи
На 29 октомври во Хашкиот трибунал ќе се одржи расправата по жалбата на единствениот Македонец осуден од Судот за воени злосторства, Јохан Тарчуловски. Одбраната бара целосно ослободување или евентуално намалување на 12-годишната затворска казна за случајот Љуботен, која му беше одредена во јули минатата година.
SO SREKA JOHAN....pa i ti da si se vratish doma odma posle ova.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро, дали сте сигурни дека бошковски ќе отиде во Хаг иако мора...........и дали тогаш очи во очи ќе ја каже вистината?
|
|
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Политика је ку.ва, затоа без лажен морал.... НЕМА на светов човек кој сам ке си ја закопа судбината затоа нема потреба од вакви прашања! Жртва има, тоа е Турчуловски и секој паметен кој е нека размисли во иднина што треба да направи ако му е дадена наредба која ги крши меѓународните закони ( не велам дека Турчуловски е виновен)! За жал, тој е жртва на Македонската плитика а некој “мораше да плати“! |
|
Homo homini lupus est...
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........pa ,,mozjebi,, uslovno kazjano imash pravo........ama civilizacijata nadvor od makedonija pa neka e oa i R. Slovenija i samite slovenci kje rechat: ,,ti ste jo hudishko k*rbinstvo, pa drugshe se ne mozj rech,,.........
za da ne mi bide zamenreno kje i prevedam:,, toa e selska k*rva, poinaku ne mozje da se nareche,........... Mora Ljube da dade otchet pa kade i da e i shto i da e sega.........i samo od dnostavna prichina.......so sebe da gi povleche ili odgatne onie koi bea dezjurni vinovnici za vojnata 2001i nastanite vo nea............ |
|
|
|
Македонецот
Нов член Регистриран: 19.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka ne e vinoven za toa sto go obvinuvaat i deka POD ITNO treba da bide osloboden i da mu se vrati na semejstvoto!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |