|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 213> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Буги...не провоцирај непотребно...барем не овде и не на оваа тема...Насловот на темата исто како и воведниот текст на тој што ја поставил е токму таа...со носталгија да се потсетиме и да коментираме за едно време и за една земја која постоела,во која сме живееле... Сето останато за кое што пишуваш ти,не му е местото овде,на оваа тема...Не би имала против да отвориш таква тема,доколку нема,па таму коментирајте,анализирајте,плукајте и убедувајте...Оставете не’ овде нас,југоносталгичарите, да се сеќаваме и да си спомнуваме. Поздрав |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eden sovet za site nostalgicari(koi imaat nostalgija po se)
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve vi moderni nostalgicari
|
||
|
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што реков јас пред 3 дена |
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trooper ti mnogu ubavo rece, ama nikoj ne te poslusa...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by FILIP toa sum JAS
вие сте слепите !!! не викам дека не било убаво... можеби вас ви било убаво тогаш, но тито не ја признал МАКЕДОНИЈА а кој ја признал Македонија? учеше ли ти за АСНОМ или не беше роден кога се учеше тоа? како тераме,можеби и Македонија ќе се распадне што ќе кажувате тогаш? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку годии имаш!?... прашај го таткоти кој кого признал?...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај просветлиме?
татко ми го прашувам и вели,,абе ние ако не ја признаевме Југославија,никој немаше да ја признае,, ај сеа ти прашај го татко ти,па кажи ми |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...би го прашал но за жал неможам, тој е таму кај сите некогаш ќе одиме! ...а баш и неверувам дека татко ти ја признавал СФРЈ.... на крај краишта сегашната македонска историја како и историјата на сите држави произведени од таа СФРЈ... допрва ќе си пишуваат истории ...и верувај уште многу време ќе треба да ја најдеме СФРЈ во позитивна конотација во идната историја....
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе колку пати треба бе да повторам дека нас никој не ни призна држава и не ни даде.
Ние како МАКЕДОНСКИ НАРОД,се боревме против фашизмот и како такви имавме загарантирано право на создавање сопствена држава од антифашистичката алијанса и од лигата на нациите. Изменето од moira - 11.Јануари.2009 во 18:48 |
||
|
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...само кажи кај се бореше ,...., веројатно под јорган палнина,.... Изменето од moira - 11.Јануари.2009 во 18:48 |
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ти сум јас крив ако си бегал од часови по Историја.
|
||
|
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...толку сум блиску до Историја... мораш да ми веруваш.... дека секое сабјле ме буди!.... а што се однесува до тебе, ќе мораш и малку книги да читаш,.. историјата се учи со разбирање ....ја пишува обично победникот ,....каде си ти тука,.... мора да се најдеш....
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И што сакаш да кажеш со ова,дека дури ние седевме дома во периодот 43-45,бугарите сами си отидоа или пак самовилите дојдоја за да ги избркаат?
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |