|
Најголема љубов |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema golema ili mala ... site se isti ........ moze li nekon ljubovta da e stavi na kantar ?
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има мики и тоа како разлика меѓу големината на една и друга љубов,јас го тврдам тоа со мојот предходен пост
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj se prodavaat takvi kantari ? ....... mi treba eden
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба да си ја носиш таа терезија во срце мики
не се купува никаде |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРЕД 12 ГОД. И УШТЕ ТРАЕ.
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So mojata najgolema ljubov ja sretnav na 20 i ottogash do sega sme zaedno i ne ja menjam za nishto. A za devojce:koga ja vidov prvpat mnogu mi se zasviga sto do togash nemav probano so devojce i si rekov moram da ja bacam. Od togash do sega uste sme u kontakt, se gledame koga ke imame vreme, ama decko mi ne go menjam za nikogo. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секоја може да е голема и кревка
волшебна и болна мало голема и големо мала долга кратка но како и да е , таа е |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taa od zabaviste, ostanatoto e biznis.
|
|
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA ZAL MOJATA NAJGOLEMA LJUBOV ZIVEE SKRIENA DLABOKO VO LAVIRINTOT NA MOJATA DUSA,ZIVEE VO MINATOTO I MISLAM DEKA MOZE PAK DA SE SAKA NAJMNOGU,AMA SEKOE SAKANJE E RAZLICNO,KAKO STO SE RAZLICNI I LUGETO STO G ILI SI GI SAKAL... |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naj naj naj e golem zbor.ima nekoi koj se zaljubeni vo pari,a jas mislam deka ovde stanuva zbor za prava Ljubov.Sekogas ili skoro sekogas naj Ljubovta e taa poslednata.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEPAK POMEGJU SE ><<.NELI E TAKA ANGELU?NAJGOLEMATA LJUBOV E NAD SE
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата најголема љубов лежи поред камин сеа и се грее срцка е
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke go cekam princot na bel konj,no me faka panika samo konjot da ne ostane
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam Anita.A ti galena ne cekaj baraj go princo a ne go cekaj konjo
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |