Најголема љубов
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=15949
Датум на принтање: 19.Јануари.2025 во 14:21 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Најголема љубов
Постирано од: sladjana_d
Наслов: Најголема љубов
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:51
Vasata najgolema ljubov vo zivotot... na koja vozrast se sluci? Kolku dolgo traese (ili mozebi se uste trae...)? Sto se bi napravile za licnosta koja VISTINSKI ja sakate? Dali vi se slucilo da se zrtvuvate za onoj sto go sakate da bide srekjen? i uste milion vasi odgovori i misli povrzani so najgolemata, najsilnata i vistinska ljubov...
------------- The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
|
Коментари:
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:55
сите беа најголеми
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Постирано од: sladjana_d
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:59
Bea??? A sega postoi nekoja?
------------- The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
|
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 23:05
нема наj голема... има лjубов коjа се памти, не се заборава. тоа што са заборава не е било ни наj малку важно. таа што ке jа памтам ке остане наj несрекната... а таа што jа имам нема како да jа заборавам. да - на по голема возраст се ми. и двете.
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 23:05
имав една голема љубов.велам имав,зашто заврши недоречено...заврши без крај,без навреди,без кавги.можеби затоа во моите мисли остана како голема,убава...траеше една година...потоа секој по својот пат...секој во својот град...со ветување дека пак ќе се сретнеме,зашто заедничкиот пат не беше дооден,заедничкиот сон недосонуван...но,врските по телефон знаеме како завршуваат...далечината го прави своето...сега ја имам втората голема љубов која трае...веќе 18 години...со свои успони и падови...но сеуште убава како првиот ден...(ау ама се распишував)
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 23:42
мокар, искинат и доцнев- poezija vo proza
успеав! ја убедив за состанок... да, денес бил тој ден, всушност, веќе вечер, не, не доцнев, излегов на време уште малку и ќе стигнев на автобуска станица... се сетив, тука во дворот на таа куќа растат прекрасни рози, ги гледав секој ден, проаѓајќи покрај нив, секој ден..
прескокнав ограда, во темница ја пронајдов најголемата, лесно се вратив како и што влегов, но лажам, не толку лесно... скинав дел од фармерките,
но не пречи, ја имав за неа најубавата роза... на светлината крај автобуска станица видов: Боже, розата е полна со вошки! време, време немам, немав и ќе немам, но во близина на станицата на тревникот тече вода од несопрен хидрант... толку се познавам, демек луциден, ја миев, миев розата,
мора, мора да ги снема сите проклети вошки! трк на автобус, доцнам, наводенет, искинат... ме забележа кога се симнав од автобус,
доцнев, наводенет и искинат, но сјаев во лицето, и’ ја подарив најубавата роза... седнавме во најблиското кафуле, јас расположен - таа не,
ја гледа розата, забележав и јас , многу од вошките останаа, црни, малечки, но мене ми личеа на куп црни дупки во вселената... потоа ме погледна, наводенет, искинат, се насмевна, молчешкум замина во тоалет со розата... хм, толку од луцидноста моја! се врати... розата измиена, сјае , жолта како сонце,
а таа со раскрварени прсти од откинатите трње, ми рече: никогаш не добив толку убава роза! прв пат ме бакна...
не верувам дека ќе ја добиев мојата судбина без розата, неискинат и сув! таа вечер јас бев малиот херој, а таа ... се извинувам, не ми текнува збор, што беше таа во моментот,
што е и нормално, оти на малите херои не им текнуваат големи зборови...
prevzemeno od nekoj BLOG
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 20:26
Mojata najgolema ljubov...... pocna i zavrsi odamna... ama uste e ziva, zivee i se hrani od sekavanjata dlaboko vo mene... Neznam zosto zavrsi, verojatno bez nikakva posebna pricina kako sto zavrsuvaat site golemi nesta vo zivotot. No jas i deneska pak sakam so istata golemina i so istiot zar, ama taa bese i ke ostane mojata PRVA NAJGOLEMA LJUBOV.
------------- I love life!!!
|
Постирано од: mmomirovski
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 22:44
Што и да напишам би било премалку за мојата најголема љубов, ја сакав, и секогаш ќе си ја сакам, ете ја гледам сега, ама муабет не иде веќе, нешто што било во минатато, никогаш неможе да се врати, затоа ќе си ги имаме само спомените, на едно прекрасно време, кое поминало, I wish you were here..., но желбата е едно, реалноста е друго , така да, некои работи се најубаво да се остават во минатато, ама сеќањата ќе останат...
|
Постирано од: defma
Датум на внесување: 10.Октомври.2008 во 23:42
Почна пред 6 години и сеуште трае. Почна неочекувано и од радозналост, а излезе дека тоа е она вистинското на што сум чекала цел живот.
|
Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 13.Октомври.2008 во 18:03
Site ljubovi mi bile golemi i ubavi dodeka traele,a koja bila najgolemata nemozam da izdvojam...
------------- ~Live the life you love, love the life you live~
|
Постирано од: nemo84
Датум на внесување: 13.Октомври.2008 во 19:34
Имав 19 години и таман дојдов во нова средина. Имав само еден другар, што испадна доволно затоа што преку него ја запознав. Немав некоа искуство со девојки до тогаш, а таа беше постара од мене. Не беше тоа љубов на прв ни на 10-ти поглед. Во неа се заљубив поради одреден сплет на околности. Беше (се уште е) многу убава, беше постара, паметна, женствена, знаеше што како и кога да каже...едноставни вистинска жена, во секоја смисла на зборот-таквите ги нема веќе за жал.
Од почеток дури и ми беше одвратна, затоа што на тие години бев со се уште тинејџерски размислувања за кремци шмизли итн а јас бев во рокерски филм ставен така да... Но и покрај тоа, после 2-от или 3-от месец од нашето познанство почнав веќе да ја сонувам. Што ми беше многу чудно, и од првин мислев тоа е бидејќи во тие моменти немав контакт со многу девојки па можеби она беше важна за мене. Но тие сонови се зачестија и секогаш имаа иста тематика, а секој пат кога ќе ја видев имав пеперутки во стомакот, станував среќен и сите тие пропратни работи.
..........
пошо ме мрзи да пишувам ќе скрата, бев ко зомби, не можев да дишам, ми се умираше, сакав да се убијам, апсолутно на тие години таа ми беше центарот на моето постоење...после неа решив да не се заљубувам негде додека да напунам 30-ка
-------------
|
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 13.Октомври.2008 во 23:19
..nema golema ili mala ljubov... ima samo ljubov...
|
Постирано од: SLABICKA
Датум на внесување: 15.Октомври.2008 во 09:54
se uste ne sum doziveala najgolema ljubov.site moi ljubovi vo zivotot podednakvo sum gi sakala.sakav da bide poinaku no ne mi dozvoli.....................ljubovta
------------- predizvik
|
Постирано од: Farfalla
Датум на внесување: 26.Октомври.2008 во 23:59
го запознав пред 8 ипол месеци...не ни помислував дека ке биде вака...како ке биде понатака незнам ама знам дека сакам да трае...и знам дека ова е правата љубов...
|
Постирано од: Гостин
Датум на внесување: 09.Ноември.2008 во 23:38
НАЈГОЛЕМА ЉУБОВ???
ПОЧНА ПРЕД ЕДНО ... 15г.???
ДА!!!
И ТРАЕ, ТРАЕ, ТРАЕ,......
|
Постирано од: гоcтин
Датум на внесување: 09.Ноември.2008 во 23:54
Најголема љубов??
Оваа,ама уште не е почната како што треба
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 10.Ноември.2008 во 23:29
Ja sum uste mal za da iam ljubov
|
Постирано од: Zlatnik
Датум на внесување: 11.Ноември.2008 во 11:08
Има некои со кои се забавуваме (сме во врска), а сепак има нешто што не е како што треба. Но, некогаш ќе дојде личноста кај која ќе најдете се тоа што сте го очекувале од вашиот партнер. Убавина, карактер, совпаѓање во сексот ... личност без која едноставно „не можете“! Е, тоа е таа нај голема љубов. И, најсреќни се тие луѓе кои нема да ја изгубат таа личност, личност со која ќе формираат брачна заедница!Што се вели, да бидат заедно довека!
------------- Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
Постирано од: sasha
Датум на внесување: 11.Ноември.2008 во 15:24
човек никогаш неможе да биде сигурен која му била најголемата негова љубов.
------------- Sasha
|
Постирано од: Zlatnik
Датум на внесување: 11.Ноември.2008 во 16:27
sasha напиша:
човек никогаш неможе да биде сигурен која му била најголемата негова љубов.
|
Чекај! Рано ти е уште!
------------- Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 22.Декември.2008 во 16:24
Најголемите љубови остануваат некрунисани.
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Постирано од: karamandi
Датум на внесување: 23.Декември.2008 во 19:26
mojata najgolema ljubov e so mene neli sme vo brak
|
Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 24.Декември.2008 во 00:33
Sekoja ljubov e golema na svoj nacin .....
------------- I love life!!!
|
Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 25.Декември.2008 во 18:20
Ne sakame mnogu luge da priznaeme deka prvata ljubov e naj golema mada zavrsuva za kratko, a poslednata sto zavrsuva so mrak ..upa mislev so brak taa ja vikame naj golema.
|
Постирано од: DarlinG
Датум на внесување: 25.Декември.2008 во 19:58
jas imam ljubov platonska
-------------
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 25.Декември.2008 во 20:14
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 25.Декември.2008 во 20:19
Постирано од: Eli
Датум на внесување: 25.Декември.2008 во 23:32
onaa u prvo odelenie..najiskrena bese bar
------------- Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
Постирано од: fragola
Датум на внесување: 26.Декември.2008 во 00:29
Pa mislam deka treba da zapoznaam uste nekoi za da zaklucam koja e najgolema.
------------- I get enough exercise...just pushing my luck.
|
Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 26.Декември.2008 во 00:51
Секоја моја љубов била голема и посебна
------------- Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша
|
Постирано од: *moon*
Датум на внесување: 26.Декември.2008 во 01:13
.... i posebna PLATONSKA
------------- Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
Датум на внесување: 28.Декември.2008 во 19:19
Sekoja nova ljubov e najgolema . Aj odam na chat
|
Постирано од: fragola
Датум на внесување: 28.Декември.2008 во 22:59
Taa sto nosi najmnogu problemi,solzi i koga pagjaat najmnogu zrtvi dodeka se dobie bitkata(ako se dobie)
------------- I get enough exercise...just pushing my luck.
|
Постирано од: kiki_kiki
Датум на внесување: 28.Декември.2008 во 23:01
Постирано од: Sho-Sana
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 00:04
Најголема љубов секогаш е сегашната, онаа во која сме. Се’ останато е само СПОМЕН за најголемата љубов која била, или НАДЕЖ за најголемата љубов која можеби ќе следи.
|
Постирано од: ...Well...
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 00:13
najgolema ljubav e onaa koa ke se regnesh so 2 nika, eden mashko eden zensko i ushte 5 drugi i si mislish deka si u fazon, deka e multilove a ustvari e teshka boleshtija toa, e ondak si oshol...100 %
------------- ...I feel like there is no need for conversation...
|
Постирано од: moira
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 00:16
...најголема љубов...?...мојата...сегашната...неееее, не го сакам...го обожавам...те љубам...
------------- ...have you already tried, the brand new fragrance..."The Desirable"...by "sweet poison" Moira...
|
Постирано од: butterflyM55
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 00:22
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 00:24
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 00:25
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 00:27
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 10:57
вчера видов дејче исто ко мојата најголема љубов(бифша за жал) и ми се пресекоа нозете,и од тогаш не можам да ја извадам од умот,ми дојде на кампирање пустината.
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 11:03
nema golema ili mala ... site se isti ........ moze li nekon ljubovta da e stavi na kantar ?
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН
|
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 11:05
има мики и тоа како разлика меѓу големината на една и друга љубов,јас го тврдам тоа со мојот предходен пост
|
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 11:06
kaj se prodavaat takvi kantari ? ....... mi treba eden
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН
|
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 11:12
треба да си ја носиш таа терезија во срце мики
не се купува никаде
|
Постирано од: monitor
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 13:08
ПРЕД 12 ГОД. И УШТЕ ТРАЕ.
|
Постирано од: SiReNaTa
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 21:51
sladjana_d напиша:
Vasata najgolema ljubov vo zivotot... na koja vozrast se sluci? Kolku dolgo traese (ili mozebi se uste trae...)? Sto se bi napravile za licnosta koja VISTINSKI ja sakate? Dali vi se slucilo da se zrtvuvate za onoj sto go sakate da bide srekjen? i uste milion vasi odgovori i misli povrzani so najgolemata, najsilnata i vistinska ljubov... |
So mojata najgolema ljubov ja sretnav na 20 i ottogash do sega sme zaedno i ne ja menjam za nishto.
A za devojce:koga ja vidov prvpat mnogu mi se zasviga sto do togash nemav probano so devojce i si rekov moram da ja bacam. Od togash do sega uste sme u kontakt, se gledame koga ke imame vreme, ama decko mi ne go menjam za nikogo.
|
Датум на внесување: 29.Декември.2008 во 21:59
секоја може да е голема и кревка волшебна и болна мало голема и големо мала долга кратка но како и да е , таа е
|
Постирано од: becenevem
Датум на внесување: 30.Декември.2008 во 19:42
Taa od zabaviste, ostanatoto e biznis.
|
Постирано од: Mala Budala
Датум на внесување: 11.Јануари.2009 во 16:20
anakin напиша:
секоја може да е голема и кревкаволшебна и болнамало голема и големо маладолга краткано како и да е , таа е
|
ZA ZAL MOJATA NAJGOLEMA LJUBOV ZIVEE SKRIENA DLABOKO VO LAVIRINTOT NA MOJATA DUSA,ZIVEE VO MINATOTO
I MISLAM DEKA MOZE PAK DA SE SAKA NAJMNOGU,AMA SEKOE SAKANJE E RAZLICNO,KAKO STO SE RAZLICNI I LUGETO STO G ILI SI GI SAKAL...
------------- if you break my heart l'll break your face
|
Датум на внесување: 11.Јануари.2009 во 16:32
Naj naj naj e golem zbor.ima nekoi koj se zaljubeni vo pari,a jas mislam deka ovde stanuva zbor za prava Ljubov.Sekogas ili skoro sekogas naj Ljubovta e taa poslednata.
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 11.Јануари.2009 во 18:11
SEPAK POMEGJU SE ><<.NELI E TAKA ANGELU?NAJGOLEMATA LJUBOV E NAD SE
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 11.Јануари.2009 во 18:16
Мојата најголема љубов лежи поред камин сеа и се грее срцка е
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Постирано од: galenaa
Датум на внесување: 12.Јануари.2009 во 15:22
Ke go cekam princot na bel konj,no me faka panika samo konjot da ne ostane
|
Датум на внесување: 12.Јануари.2009 во 17:48
Se soglasuvam Anita.A ti galena ne cekaj baraj go princo a ne go cekaj konjo
|
Постирано од: mimicria
Датум на внесување: 13.Јануари.2009 во 10:02
Site se razlicni, i po oblik i po intenzitet.. Vo momentot mislis deka taa sto ja imas e najgolema i edinstvena, a so slednata svakas deka prethodnata bila "decja igracka".
Sepak, najgolemata mi e platonska i seuste se strecnuvam koga ke go vidam vo grad... Sto e najtragicno se dvizevme vo isto drustvo, a nikogas ne se zapoznavme...Se zatreskav na prv pogled, vecerta go sonuvav i od son se razbudiv ripajki od krevet..i seuste ima nekoe plamence..veke 20 god ...Nikogas nema da znam dali ke bese "toa vistinskoto" (a sega veke i ne me ni interesira )
|
Постирано од: zaguben
Датум на внесување: 13.Јануари.2009 во 11:05
galenaa напиша:
Ke go cekam princot na bel konj,no me faka panika samo konjot da ne ostane |
more i konjot da ne izbega
|
Датум на внесување: 13.Јануари.2009 во 13:52
Постирано од: galenaa
Датум на внесување: 14.Јануари.2009 во 11:17
zaguben toga so da pram da se preobratam?
|
Датум на внесување: 15.Јануари.2009 во 19:17
KOJA BESE TAA I KOGA
|
Датум на внесување: 22.Јануари.2009 во 18:22
naj...Ljubov.....
|
Постирано од: KING35
Датум на внесување: 22.Јануари.2009 во 18:34
kon tatkovinata
------------- zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
Датум на внесување: 22.Јануари.2009 во 23:07
NAJGOLEMA LJUBOV ONAA STO NIKOGAS NE SE OSTVARILA
|
Датум на внесување: 22.Јануари.2009 во 23:43
Ako ke se ostvari
|
Постирано од: karamandi
Датум на внесување: 23.Јануари.2009 во 14:54
KING35 напиша:
kon tatkovinata |
se soglasuvam so ova
|
Датум на внесување: 23.Јануари.2009 во 15:37
pa nema da se ostvari
|
Постирано од: anelija l
Датум на внесување: 23.Јануари.2009 во 19:13
treperenje vozbuda koga ke go cujes ili vidis,koga denot ke go pominuvas vo sreka i solzi togas mozam da kazam najgolema ljubov,voli al boli.
|
Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 23.Јануари.2009 во 19:28
Pa moze ..............do 95 kg
......................do 190 sm
Pogolema nema i nemora !!! A najgolema pa ic !! Barem za mene !!!
-------------
|
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 31.Јули.2010 во 13:59
fiks напиша:
Најголемите љубови остануваат некрунисани. |
понекогаш за жал е така
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 31.Јули.2010 во 14:46
Не сум била толку заљубена, па да речам дека сум имала најголема љубов.
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 31.Јули.2010 во 16:09
Tiggy Vicious напиша:
Не сум била толку заљубена, па да речам дека сум имала најголема љубов. | i jas nemam nekoj precizen odgovor
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 31.Јули.2010 во 19:20
siteeeeeee....
------------- “Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.” ― William Faulkner, Mosquitoes
|
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 31.Јули.2010 во 22:45
Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 01.Август.2010 во 14:46
.....bese....naj naj.....edna i edinstvena..
------------- Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:05
Eden so kogo pominav 2 godini i ne sakam ocite da mu gi vidam denes
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:06
Onaa vtorata. Ahm.
------------- Incredible Blue
|
Постирано од: ¤°•zelena•°¤
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:10
Јас ни еден од моите бивши несакам да видам хаха од сите имам лоши спомени. Ама само еден ми е нај голема љубов за мене,4 год...но со него сум немала ништо освен што ми беше другар, а јас сум сеуште заљубена во него
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:12
Еее малечко..кога ти викав да најдеш друг "другар"
Сега немаше да бидат 4 год...ќе беа 3 и 7 месеци
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: seka
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:16
nepostoi naj golema ljubov ( zboruvam za mene ) site sum gi sakala na poseben nacin, site razlicito, sekoja ljubov si ima nesto posebno.... ako sum bika zaedno znaci deka sum go sakala, ljubov... merlivo li e ?
------------- Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
|
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:18
бабо ми беше само другар и го ценев тоа и сеуште го ценам срекна сум што тој човек ми е другар
|
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:22
да вредел и затоа го сакав толку многу и сеуште го сакам...ретки се таквите луѓе како него
|
Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 20:42
go vidov denes........uspat.... iako zavrtiv odma nalevo krug da ne se sretneme... zasekogas ke bide mojata najgolema ljubov...
------------- Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 22:52
Moja najgolema ljubov e Petrucci (patetika u boja, on ne ni znae deka postojam)
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 23:07
ljubovat ne se meri so kvantitet no so kvalitet pravo e da se kaze deka navistina ljubovi ne se sekogas isti da ne si se lazeme, no nema najgolema oti toa e kvantitet nego imaa najseopfatno zadovolitelna
TOA E TAA KOJA KJE IZVADI NAJDOBROTO STO IMA VO VAS
|
Постирано од: valentina-pp
Датум на внесување: 26.Септември.2010 во 21:49
najgolema ljubov e onaa za koja se nasmevnuvas koga se setis.....posakas da se vrati barem na nekolku minuti......pocrvrnuvas koga vi se sretnat ocite na ulica,velis edno zdravo a sakas silno da izvikas..KAKO JE DOBRO VIDETI TE OPET,STAVITI RUKE NA TVOJA RAMENA....ponatamu site znaete kako odi pesnata!
|
Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 27.Февруари.2013 во 02:22
sladjana_d напиша:
Vasata najgolema ljubov vo zivotot... na koja vozrast se sluci? Kolku dolgo traese (ili mozebi se uste trae...)? Sto se bi napravile za licnosta koja VISTINSKI ja sakate? Dali vi se slucilo da se zrtvuvate za onoj sto go sakate da bide srekjen? i uste milion vasi odgovori i misli povrzani so najgolemata, najsilnata i vistinska ljubov... |
Najgolemata ljubov ja doziveav na malku postari godini od moite vrsnici. Chovekot pokraj kogo sakam da se budam do krajot na zivotot, a voedno e i prichina za budenje nautro, za kogo sum podgotvena da se otkazam od se. Lichnosta koja shto chesto me nervira i smiruva samo so eden pogled.. No ne znam kolku dolgo kje trae i toa ponekogash me turka do dnoto. Se nadevam kje trae, ama vazno najgolema e!
|
|