IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Животински и растителен свет
  Активни теми Активни теми RSS - Смртта на вашиот домашен миленик
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смртта на вашиот домашен миленик

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:26
Mene koga mi umre prvoto kuce, otkoga znam za kucinja, cela nedela placev za nego. Bese nekade okolu 15 godini, i go zgazi avtomobil. Uste koga ke mi tekne se natazuvam.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:37
...mene mnogu mi bese zal za Karcho..!..se sekaam koga dojdoa toa specijalcite vo beli mantili i go odnesoa na streljanje...minatata nedela mu vadevme 10 godisnica... mozam i slika da vi pratam..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:41
Originally posted by zagor zagor напиша:

...mene mnogu mi bese zal za Karcho..!..se sekaam koga dojdoa toa specijalcite vo beli mantili i go odnesoa na streljanje...minatata nedela mu vadevme 10 godisnica... mozam i slika da vi pratam..

Na kakvo strelanje be? Olimpijadata pomina, nema veke strelanje. Hehehe. A zosto go strelaa be, poradi starost?
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:43
..za da si kupam poskap..od EU..!slabo sledis politika ...eeee ,od koga bese toa..,a i pak ke ima..!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 00:52
papagalite so i imav mama im gi dadi na edni prijateli oti nogu gubre ni pravea po doma, malku pla4ev oti znaev deka ce i gledam od vreme na vreme, ma4eto mi go ukradoa i za nego se utepav od pla4enje, a zajceto mi umre (ne znam zs) i za nego uste mi e krivo i uste kaa se potsekam na nego mi solzat o4ite
Кон врв
Ssssssssssssss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 02:04
U zivotov imav mnogu papagalcinja pa macka pa doberman pa ripcinja sve i svasta imav.E sea edno papagalce mi se obesi na resetkite se nisalo i ja krenalo glavickata i se obesi sea drugo sakase da pobegne i se zaleta i taman pred da odleta mu ja zatvori tatko mi vratata i se mavna i umre i znam go zavitkav u Sport stranata bese Makedonski Fudbal i go frliv mn bizarno mi umiraa neznam zs :S

Изменето од Ssssssssssssss - 09.Јануари.2009 во 02:05
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 14:31
Mnogu trogatelno ssssss ,prosto solzi mi naidoa na ochi...kakov dostoen pogreb za tvoeto mileniche
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 14:56
Originally posted by renatax renatax напиша:

Mnogu trogatelno ssssss ,prosto solzi mi naidoa na ochi...kakov dostoen pogreb za tvoeto mileniche
E so da ne trebase u aleja na velikanite da go zakopam pa ne go terav ja da bega so mu falese u kafezce? hranice, vodice pa go pustav i da leta niz soba i pak nezadovolno epa sea...

Изменето од Ssssssssssssss - 11.Јануари.2009 во 14:56
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 14:59
Sve ,sve ...ali ona so vesnikot me rasparchi,pa dobro kako mozeshe?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 00:26
Originally posted by renatax renatax напиша:

Sve ,sve ...ali ona so vesnikot me rasparchi,pa dobro kako mozeshe?

E ajde de a vesnikot denesen bese 20 denari ejjjjjjjjj
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 13:38
Имав мачка една стара легенда, преживеа 3 труења од тоа говедата кои живееја кај мене во зграда дури и пробале да ја утепаат со некој остар предмет, ама ја беа само закачиле и кожата и ја одрале. Среќа навремено сме интревенирале, дома и вршевме детоксикација и го испиравме стомакот од отровот и на ветеринар ја однесовме веднаш кога ја млатнаа по ребра, да санираат раната.
И покрај сите овие работи таа доживеа добра старост од 12 год и на крај кола ја удри на улица. Таа сакаше надвор да оди и не можевме постојано да ја контролираме.
Не можевме повеќе да ја спасиме. Беше уникатна мачка. Размислуваше. Имавме господ знае колку легла мачиња од неа и ниедно маче не се погоди така умно како неа. Дури и задржавме едно кое беше исто така прекрасна душа, нежна мачка, живееше 9 год и умре од рак.
Беа тоа многу тешки периоди во мојот живот и многу често мислам на нив и ден денеска.
И сега имам други две миленичиња, не се мачки, но овие засекогаш ќе останат дел од моите сеќавања зашто беа голем дел од мојот живот и многу ми значеа.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 13:41
плачењеne sakam ni da pomislam sto bi praela bez mojata Mili
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 20:25
Isto u maalo imavme edno kucence od celo maalo bese Marko se vikase pred nekoe vreme go utepaa neznam zosto epten go sakav kako da e moe a najinteresno bese sto vo 2001 vo pukanjevo Marko pudlicka epten malo kucence lazese kao da ne go pogodattttttt eeeeeeee pamet a Marko Marko I na kraj nesakase da go gledame kako umira i pobegna nekade i umre
Кон врв
One_lovE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ветеринарка

Регистриран: 10.Декември.2008
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One_lovE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 01:08
На некој начин и јас си имав миленичиња, не ги чував дома ама ми беа прираснати за срце. Јавав активно 5 год коњи. Можам да кажам дека се многу благодарни животни. Посебно бев приврзана со коњот со кој почнав да јавам, Амон. Срце беше, толку добар, многу го сакам. Почина од старост, ама добро издржа, на 24 години. Многу ми беше криво, јавав одтогаш други коњи ама Амон ми е во срце!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.