|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 173174175176177 213> |
Автор | |||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа ли Тито те учеше - ете бајата крушка по што се познава нема каде па по форуми - кажав јас не ти дале тебе одамна изгледа
Изменето од Boogie - 09.Јануари.2009 во 20:05 |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очекувам веднаш да ми се извиниш за сите овие работи кои си ги изнапишал. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
otkako kje mi se izvinite za ona od minatiot pat ..........
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И на мене - само без лижење
|
|||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хехе гледам колку се пренесува генерациски... КАДЕ ВИ СЕ таканаречените ЈУГОСЛОВЕНИ??????? хахахаха
|
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
more ic ne treba da ti se izvini dodeka ne se ucis da ja izvrsis funkcijata sto ja imas taka kako sto treba...
ne sfakam zosto mi se izbriseni prethodnite postovi...baram objasnuvanje... Изменето од nema sto - 09.Јануари.2009 во 20:31 |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас никога= нити сум те навредила и не заслужувам вакви коментари на моја сметка, не од тебе и очекувам да се извиниш. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
more kako gledam , kje se fatite raka pod raka pa na placenje vo usa ambasada ............
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
me navredi koga vednas gi izbrisa site navredi koi tvojot kolega bugi gi napisa na adresa na zenskite clenovi od moeto semejstvo a bez pritoa barem i da go opomenes ................
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кои постови...оние во кои се офтопик и оној на кој му одговарате на денис? И те молам биди покултурен и не се мешај во модераторската работа. Продолжи со дискусија на темите и не се занимавја со мене. Поздрав |
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa kako da ne se zanimavam so tebe koga voopsto ne si korektna...si go cital li nekogas toj pravilnikot sto e na pocetok...tvoeto moderiranje e situacisko...zavisi od tvoeto raspolozenie...toa ne cini voopsto...
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ako go toleriras uste na forumov da tresi gluposti normalno deka nema da ti se izvini,cekaj ti do sabajle ako sakas
|
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne tuku zavisi od ona shto ste go napishale za vreme dodeka ne sum bila orisutna....zavisi do koj stepen ste odele vo doskusijata i kolku offtopici ste napravile...i ne ti se izbrishani samo tebe postovi...na site koi ste prodolzhile so diskusijata i ste ja odnele vo pogreshna nasoka i ste bile offtopic...patem odlichno sum raspolozhena...i te zamoliv da ne se meshash vo moderiranjeto i toa ne toleriram...pozdrav Изменето од moira - 09.Јануари.2009 во 20:50 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zaradi upatuvanje navredi i predizvikuvanje megjunacionalna netrpelivost, odnosno zloupotreba na forumov od nekoi clenovi ba bilo toa da se i moderatori, kako forum ednash bevme prozvani vo vesnicite . Smetam deka e nedolicno upatuvanje na vakvi vulgarni komentari. Temite se tuka da diskutirame so argumenti, a dali ni se dopagjaat necii politicki opredelbi e nash licen problem. Vakvive komentari povlekuvaat baniranja, a okolu vash*te nezadovolstva od mooderatori imate podforum za poplaki i zalbi kade se obrakjate do administratorite a ne so upatuvanje licni navredi .
|
|||
Внеси реплика | страница <1 173174175176177 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |