![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 213> |
Автор | ||||
denis1989 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ne za minatoto samo ti kazuvam da bi bila jugoslavija sega ce ziveev ubavo moite togas bea na rabota a sega pod stecaj i moram da pram nekoj losi raboti za da dojdam do pari ne e vazno so e to sega ama poentava mi e za ova denesnica KRADI ZA DA IMAS |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
heheh a so bile aj kazi "oti ja ne znam" aj te molam kazi mi |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
ili bidi poltron i marioneta i dupeuvakac na amerikancite ( usa ) .......... pred nekoj den , slucano naletav na eden tekst kade pisuvase deka Makedonija e najgolemiot uvoznik i potrosuvac na VAZELIN |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Абе со што ве трујат родителите,него имаш право да беше Југославија твоите сеуште ке беа под стечај ама ке јадеше евтини банани ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
brat ja sum od prilep i ne mi kazuvaj za cento neka ne ve laza patriotite na vratata od centovata kuka i do den deneska stoi komunistickata petokraka |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
za razlika od segasnive majmuni koi jadat gomna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
more gledaj si za tebe ja za mene i taka |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Па што ако живееш во Прилеп, тоа треба да има некаква врска со тоа што го збориш? Оди види што се случи не само со Ченто тие времиња, туку и со Панко Брашнаров, Димитар Влахов и многу други револуционери, и види прво постарите социјалисти за што се залагале, сигурно дека не се залагале за Југославија. |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Еј, стандард со историја не мешајте ве молам.
|
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
samo da znajs covek uci dodeka e ziv znaci i ti ne si mnogu naucena |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
Па што ако живееш во Прилеп, тоа треба да има некаква врска со тоа што го збориш? Оди види што се случи не само со Ченто тие времиња, туку и со Панко Брашнаров, Димитар Влахов и многу други револуционери, и види прво постарите социјалисти за што се залагале, сигурно дека не се залагале за Југославија.[/QUOTE ima \,gledaj sega jugoslavija kako drzava e osnovana 1943 so znaci deka nikoj od jugoslavija nema pravo da se mesa nadvor od zemjata a ako cento zaminel za solun toa ce bili propast za makedonija,zosto toj sakal nezavisna drzava e togas i jugoslavija ce udrela na makedonija a i bevme juzna banovina za toa vreme, taka da cento i makedonija nikogas nemalo da postojat i aj kazimi koj ce mu dael nezavisnost? |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
Абе која Југославија во Прилеп - уште таму Турското е - кој бил у Прилеп знае за што зборам
![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
@денис
Земи учи Историја и не збори зелени по форумов те молам...наместо да плачеш по Југославија повеке заинтересирај се за Македонија и Историјата на Македонија...пополезно ке биде за тебе...поздрав... |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
so zboruvas be...more pamet |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |