|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 164165166167168 213> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другиве, повозрасниве и некако се трудам да ги разберам, ама тебе денис1989 никако не можам. Што па ти си видел од Југославија или се палиш на слушање романтични приказни?...не ми е јасно, како може млад човек кој нити живеел, нити почувствувал нешто од таа вештачка творба да жали по неа и да ја глорифицира...чувај Боже...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убава споредба направи хемафродита со нејзиниот татко и нејзиниот дедо, нив повеќе ги разбирам одколку луѓево како денис |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
denis1989
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 08.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
roden sum vo neze i ce ja cuvstvuvam kako so sakam |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Роден си во нејзе?...и колку години си имал и си почувствувал од нејзе за да ни раскажуваш романтични приказни?
Не си ни бил свесен за себе кога се распаднала...инаку чувствувај се како сакаш...само кажав дека не можам да ги разберам таквите како тебе, што жалат по нешто а самите не знаат по што и зошто. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zato ima koj da mu kaze eve na primer , tetka moira kje ti kaze kolku bilo loso za razlika od sega
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...очигледно ги слуша приказните на дедо мирослав и слепо верува...поубедлив си...очигледно...хахахаха...
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма ке каже секој што разбира што значи „период„ а не да зборуваме за годишнини и родендени - па сите годишнини и родендени се убави мислам и ден денеска
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dedo miroslav raskazuva samo ubavi prikaski ........ za razlika od tetka moira koja so site sili se ubeduva samata sebesi deka opravdano veruva vo nesto sto nitu nalik ne moze da bide na ona sto go mrazi
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа во што јас верувам секако не се вештачки комуњарски творби кои поради својата неприродност и неодржливост наштетија на милиони, и секако не доведоа до еден стадиум на безумие.
|
||
denis1989
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam tvoite ako bile na goli otok so se zalis za razlika od moite i dedovci i babi i pradedovci i moite roditeli koi izivelae zlaten zivot za razlika ja so imam 19 god. so imam pojdeno do ohrid na odmor i niz makedonija na eksk*rzija i malce do turcija a to sestro ti se vika zivot kuceski moite da izziveale ljepi zivot a ja ???????? i + poteknuvam od partizansko semejstvo i sum gord na toa i zasekogas ce bidam jugosloven a vidi i ti so ti pisuva vo prviot izvod |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...мене што ми пишува не е важно, но сигурно не ми пишува СФРЈ...
...патем никој од моите не бил на Голи Оток...имам напишано како сум живеела и тогаш и сега...а ти имаш проблем доколу на 19 години живееш во малдоста и минатото на твоите родители. Поздрав Изменето од moira - 09.Јануари.2009 во 15:45 |
||
denis1989
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a toa sto gi narekuvas komunjari e sramota zosto tie komunjari ja oslobodija makedonija i jugoslavija i cento bese komunjar ako ne znaese PARTIZAN=KOMUNIST |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...хахаха...се гледа дека си младо детенце кое има уште да учи и чита...прави јасна дистинкција понеѓу комуњар и комунист...патем Ченто не бил комуњар...и секако сите сите кои учествувале во НОБ не биле комунисти...повторно си во заблуда.
Поздрав |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе, затоа го собраа истите тие ослободувачи од Прилеп од неговата куќа со нивните кучиња од УДБА и го прогласија за државен непријател, зошто сакал да избега кај непријателот (а нема врска исценирано судење). И скапа во Идризово. Изменето од Vladimir88 - 09.Јануари.2009 во 15:49 |
||
Внеси реплика | страница <1 164165166167168 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |