IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 213>
Автор
Порака
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:50
Originally posted by denis1989 denis1989 напиша:

Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Dolznost bese na anti fasistickata alijansa da ne priznae kako drzava.Se borevme protiv fasizmot i dobivme drzava,Tito e faktor 0 tuka.

da ama kako pokraina na srbija vo kraljevine jugoslavija i ne prizna tito i pomirete se so toa

Ти изгледа имаш недостиг на коефициент на интелегенција.Бевме дел од кралството Југославија,но после војната како секој народ кој се бореше против фашизмот антифашистичката алијанса беше должна да ја признае секоја држава која еден народ борец против фашизмот сака да ја создаде,вклучувајќи ја и нашата.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:52
МНОГУ НОРМАЛНО!
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:53
Originally posted by FILIP toa sum JAS FILIP toa sum JAS напиша:

хехехе, не се правам патриот со сила, ЈАС СУМ ПАТРИОТ!!!!

TI SI LATASOV ŠPIJUN лутина
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:53

Dolznost bese na anti fasistickata alijansa da ne priznae kako drzava.Se borevme protiv fasizmot i dobivme drzava,Tito e faktor 0 tuka.

da ama kako pokraina na srbija vo kraljevine jugoslavija i ne prizna tito i pomirete se so toa

Ти изгледа имаш недостиг на коефициент на интелегенција.Бевме дел од кралството Југославија,но после војната како секој народ кој се бореше против фашизмот антифашистичката алијанса беше должна да ја признае секоја држава која еден народ борец против фашизмот сака да ја создаде,вклучувајќи ја и нашата.

a tvojata " intelegencija"  se kristalizirala kako mokrakja голема%20насмевка
Кон врв
denis1989 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:54

хехехе, не се правам патриот со сила, ЈАС СУМ ПАТРИОТ!!!!

oti ne go kaza ova vo 80 te deka si patriot
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:54
ima mesto za site koi znaat za megjusebno pocituvanje, ama vie site od 5 vikanja na miting, op u parlament ili gazdi i site vi se neprijateli

zosto vi smeta na vas zatoa sto ni smeta nam ovoj haos i nered vo koj denes ziveeme a nekogas sme ziveele vo red i mir?

nie sme imale nesto sto denes go nemame pa si zalime, sto ima tuka tolku strasno ?
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:55

odi citni malce i vratise,1943 e jugoslavija sozdadena a toj narodo so go kazuvas bese jugoslovenskiot narod
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:00
не постои југословенски народ!!! има МАКЕДОНЦИ, срби, црногорци, босанци хрвати словенци... југословени ???? тоа ти е вештачки народ, без историја никаква и ништо незначел!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:01
а за тоа дека сум латасов шпиун... те молам ова повеќе НЕ мирослав добро???? човекот неможам да го смислам а ти веќе ме направи негов шпиун... цццц СРАМ ДА ТИ Е!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:02
Ауу човекот немал недостиг на интелегенција,тој немал воопшто .Каков е тој изум наречен југословенски народ,прв пат слушам.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:02

не постои југословенски народ!!! има МАКЕДОНЦИ, срби, црногорци, босанци хрвати словенци... југословени ???? тоа ти е вештачки народ, без историја никаква и ништо незначел!!!
hihihihihihih....gospo da cuva od vakvi ko tebe prasaj majka tatko kako se pretstavuvale vo stranskive zemji
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:03
хехе, ќе ти речев тука нешто... но на форум сме!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:03
Ехх бе неписмен еден,оди прочитај 2-3 книги оти има народот да ти се смеј.Мајка ми и татко ми,националност-југословен,народност,македонец.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:04

Ауу човекот немал недостиг на интелегенција,тој немал воопшто .Каков е тој изум наречен југословенски народ,прв пат слушам.

znaci ti si so nedostig na intelegencija dobro e napreduvas
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.