![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 152153154155156 213> |
Автор | ||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a drvoto nikade go nema, neli ? ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() |
||
![]() |
||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
|
вие сте слепите !!! не викам дека не било убаво... можеби вас ви било убаво тогаш, но тито не ја признал МАКЕДОНИЈА !
|
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sekogas vikas ?
![]() |
||
![]() |
||
denis1989 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
da ama kako pokraina na srbija vo kraljevine jugoslavija i ne prizna tito i pomirete se so toa |
||
![]() |
||
|
ti da ne si nekoj potomok na VANGA ?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
|
Брат, се е ок, јас те разбирам, и од ваша страна сум (ЗораНаСлободата, ти, Буги...итн) ама која е целта овде да се убедувате...Тито е умрен пред 30 години, а и темата нека си остане за ЈУ-носталгијата, нека си се потсеќаат, дај ние ќе отвориме анти-ЈУ група ![]() и ако некогаш го убедите Мирослав дека не чинела Југославија, кажете ми обавезно, мене косата ми падна од дебатирање со Титовиве деца дома, моите родители ![]() поздрав ![]() |
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
ja priznal i toa kako...da ne bese toj koj znae sto ke bevme sega...Juzna Banovina ili vardarska banovina...taka da edno golemo blagodarenie do TITO...
|
||
![]() |
||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
|
хехехе од каде знаеш... МОЖЕБИ
![]() „ti si DRUZE , infiltriran so namera da go miniras najdobriot forum vo MKD ....... LAZES “ Значи не ти одговарам... и одмаааа лупај глупости навредува... обидувај се да да го исфрлиш противникот... т.е. НЕИСТОМИСЛЕНИКОТ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Кога не мисли исто како тебе убиј го, отстрани го... познато ми е ова... ништо неочекувано од страната на тито ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ЕХ! ти сигурно немаше да бидеш!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
e zosto za tebe ne mozam i ne smeam da kazam i pomislam nisto nelogicno ? ......... sekoj zbor ti e na mesto ..... sekoja cest ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 08.Јануари.2009 во 16:44 |
||
![]() |
||
denis1989 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
e i jas to mu kazuvam ama se pra patrioti so sila |
||
![]() |
||
|
хехех можеш кажи, но гледам дека претеруваш... сакаш да ме нема овде, шириш ЈАКИ невистини... за да ме нема овде па онда да газдуваш... т.е. да бидеш ти во право...
ThePPPTrooper океј може да отвориме анти ЈУ тема се согласувам!!!! |
||
|
||
![]() |
||
|
хехехе, не се правам патриот со сила, ЈАС СУМ ПАТРИОТ!!!!
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 152153154155156 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |