|
Ќе остане ли Македонија во мрак? |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
elektrostopanstvo, vodovod, ptt, zeleznica se najvaznite raboti za edna drzava i ne se prodavaat , uste pomalku na stranski kupuvaci, ama kaj nas politicarite tolku se grizat za drzavata, vazno im e da profitiraat od prodazbite.
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo bi dodal "RAFINERIJA" mislam deka vladata treba malku i so OKTA da se pozanimava... Vidivme sto se sluci so sluci so Rusija koga drzavata ja zema energijata pod svoja kapa... |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Страшно сигурно не било. Но МРАК секако........... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахаахах сега ме насмеа орлов хахахаха |
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се додека има странски компании во ова напатена држава ќе има вечито мрак. А се што има ова држава го градевме со работни акции и преку самопридонеси. Тоа кажува дека сега веќе приватниот капитал бил и е наш. Но, некој го испрал во веч машина и си земал чисти народни пари. На народот не му останува ништо друго до да најде начин да си ги земе парите и сопственоста над капиталните објекти. А како, се знае. Само со РАДИКАЛИЗАМ. А, политичарите оние кои го сториле тоа криминогено дејание нека му ја мислат, а не тука да правата приказни и митови за некои ситни криминалци од типот на Соња Николовска од Битола- ТАТ. Бар нека признаат дека тие стојат зад неа.
|
||
|
||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ехехехехе, кој будала би признал??? иако нашиве се ОГРОМНИ будали сепак не би признале а нема ни да признаат, но верувај, сами ќе се издадат меѓу себе
|
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму поради тоа Соња те ја затвораат те ја амнестираат- ослободуват. Таа ако почне да збори има многу што да каже. Затоа и и го праат ќефот. |
||
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sexy ke bide vo mrak :)
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мора да значи, ние и да имаме странски компании во оваа држава тие можат лесно да се контролираат, само што нашиве политичари неможат да им одолеат на парите, и лесно се потплатливи, и на крај испаѓа дека странците ја контролираат државата и народот, си прават монопол и.т.н. Има лек и за странските инвеститори, убаво е да се има странски инвестиции, само што нив не треба да ги кривиш за тоа што го прават во Македонија, криви ги политичарите наши, а најмногу криви го народот што живее во оваа држава.....да ни беше дојдено до државата оваа држава досега ќе цутеше.. Каков народ, таква држава.. Гад народ, гад држава. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se dosetija sega da zboruvaat. Narodot reagirashe na mnogu nedoslednosti ama nikoj ne go slushashe. Problemot na narodot e vo toa shto sekoj si vodi griza samo za sebe i svoi problemi. Koga se pokaci parnoto 60% nekoi duri se sitea, bidejki zasegnati bea mal broj lugje. Koga shtrajkuvaa "otruenite" od OKTA drugite si sedea doma. Sega koga ima elekticni kolapsi i isklucuvanje struja na mnogu reoni pak se molci. mene licno me naluti izjavata na premierot. Ne mozele da gi pushtat salite koi gi izgradile. Znaci samo zatoa shto ne mozat da si pravat EPP kje reagirame. A shto narodot vo ovie denovi na temperatura i do 10 stepeni pod nulata mrzni, shto im se rasipa aparaturata koja nikogash povekje ne kje mozat da ja kupat bash gi boli briga. Mozebi i zasluzuvame da ostaneme vo mrak za da ni dojde ednash pametot, pa pocneme da se organizirame, da pocneme da mislime kako narod na ovaa zemja, a ne kako Makedonci, Albanci, Vlasi, Srbi. Vo mrakot i studot ne se poznava nacionalnosta, se poznava makata.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedoniaj vo mrak ? ............. nema sansa .......... pokraj tolku sonca
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Арно ама МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ полека како да се губи во мракот. Лошо ни се пишува. Предвесниците за оваа година лошо кажуваат. |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PESIMIZMOT ne pomaga ..... nie mozeme ....... SAMI ...... nikoj ne ni treba .... osobeno so amerikancite odzadi
Изменето од miroslav_g8 - 07.Јануари.2009 во 11:40 |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно дека можеме сами. Но кога ќе помислиме после секои избори дека конечно го избравме правото, одма нашите избраници забораваат на НАС. Затоа сулуда е теоријата дека можеме сами. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |