IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 240>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 14:41
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

да не има овде некој нешто против ПЛАВУШИ????лутина

не%20зборувам

takvi se vicevite ...

inaku nemam protiv ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 23:40
eve edna posveta na spomenikot na pokojniot soprug-ti pochivaj vo mi ,a jas sega da proziveam na raat
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 16:26
Vlegol eden vo bar...otisol na shank......i pobaral viski ...dodeka piel nonstop pljukal..pu,pu,pu....pobaral dupli viski...i pak dodeka piel nonstop pljukal pu,pu,pu....se cudel shankerot i na kraj go prasal zs naracuval viski koga nonstop go pljukal?
.........e brate brate, dolga prikazna pu,pu,pu .......... trgnuvam jas autostop za ohrid i nigde kola da me kaci pu,pu,pu......naednas mercedes zastanuva i vo nego baba 80 godisna pu,pu,pu....
baba, baba so ke se pravi ne se sedi na avtopat i ti vlegov pu,pu,pu koga naednas od napred skanija pozadi kamion baba pretica so 180 km/h .....i si rekov kraj .....aman mor babo ako ne izvlecis od ova ke ti ja lizam p*****a........................pu,pu,pu ama vozi baba ludo ...................i prodolzil da pljuka
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 17:20
Доаѓа некој ветеринар од градот во едно село да оплоди крава кај едни баба и дедо. Но само бабата била дома. Ветеринарот тропнал на вратата, отворила бабата и и рекол:
-Бабо, јас дојдов да ви ја оплодам кравата.
А бабта му рекла:
- Ама синко, дедото не е дома.
А ветеринаров:
- Е ако де бабо, штом дедото не е дома кажи ми само ти која крава треба и јас ке ја оплодам.
И бабата му вика:
-Синко, ке ја видиш црната кравата лево од вратата, таа треба, имаш и вода во чешмата да си ги измиеш рацете и една шајка има на ѕидот
И ветеринаров и вика зачуден:
-Е што ќе ми е шајка?
А бабата му вика:
-Е како што ке ти е? Па да ги закачиш панталоните
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 17:46
Доаѓа шефот на полицијата на работа. Ги свикува сите полицијаци и им вели:
- Денес ни пристигнаа новите рачни часовници, донација се и многу се скапи и квалитетни. Со нив може и да се капете.
и еден полицаец прашува:
-Шефе, а на кое копче се пушта водата

Изменето од Lithium - 05.Јануари.2009 во 17:47
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 17:54
Во купе во воз седат Грк,Македонец стара баба и плавуша
Влегол возот во тунел и се слушнал силен шамар.Кога излегол возот од тунел Гркот со црвен образ,и секој си размислувал што се случило
Бабата:сигурно гркот ја фатил плавушата,па оваа му плеснала шамар
Плавушата:хм,Грков сигурно сакал да ме фати но во темното промашил и ја фатил бабата па ова го плеснала
Гркот:Македонецов сигурно ја фатил плавушата таа сакала да го удри ама промашила и мене ме удрила
Македонецот: уф едвај чекам друг тунел па да го рашамарам Грков
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 18:52
Draga jas tolku te sakam sto site zelbi ke ti gi ispolnam!!
- E pa togas da me baknes , tamu kaj sto najvise smrdi!?!!
I vljubeniot ja zel za raka ja odnel do eden kontajner poln so gjubre i strasno ja bakna .....
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 11:10
Doagja mazot nervozen doma i i vika na zenata:lele zeno me e.. Juventus za edna utnav vidi go livchevo...ona mu vika eeee mene Milan me e.. ama ne mi dade livche
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 11:34
Влегува синот покераш дома рано наутро и одма сака да оди да спие.А татко му и мајка му појадуваат. И татко му му вика:"добро бе кога веќе си доагаш толку касно барем седни нормално појадувај со нас". Синот седнува таткото му го дава лебот и му вика: "сечи" и синов го зима лебот и вика:"сечено,дели".

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 11:45

Трпе си фатил нова женска и на првиот ден:
- Кажи Трпе сега како ти се допадна ручеков?
- Абе, добар беше, ама мама става повеќе пипер.
Вториот ден:
- Трпе ти се свиѓа како ти ја испеглав кошулата?
- Добро си ја испеглала, ама мама боље ми ги дипли.
Девојкава разочарана отишла кај најдобрата другарка да ја праша што да прави:
- Слушај, батали ти ручеци и кошули, земи ти вечер напрај му атмосфера, облечи се во црни подвезици, запали свеќи и ќе видиш, се ќе биде ОК.
Кога вечерта, се враќа Трпе од работа, влага у соба и што да види:
- Шо е ова мори, што си се облекла у црно, шо е ова свеќиве... да не се десило нешто со мама?

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 12:25
Се лапаат дечко и девојка. И после некое време оваа му вика .
 - Извини, ти ја земав мастиката.
 - Не се секирај, нова ке напраам ! Хрррк !
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 15:46
Биле на лозјето Трпе и Трпана. Во еден момент му се јавила швалерката на Трпе и му рекла да оди кај неа да свршат работа. И Трпе и рекол на жена си :
- Жено јас ке одам ,се јавија дека вујче умрел, а ти седи тука одмори. Брзо ќе се вратам.
Отишол Трпе свршил работа и се враќа. Но оддалеку ја здогледува Трпана како се работи со некој. Отрчува таму и ја прашува:
- Што работиш мори жено?
- Трпе, откако замина ти дојде овој манијакот и ми рече: Или пеј или ќе те работам, а како да пеам бре Трпе нели вујче умрел!
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 22:43
Си бил еден сопственик на фабрика за мебел. Отишол на службено патување во Франција! Кога се вратил, седнал со другарите во кафана, а тие љубопитни, за се го прашуваат!
-Брат, како таму?
-Абе, што да зборам. Голем град, висока култура..не знам..сон
-А жените какви се?
-Е, жените се ангели! Идам во еден ресторант и си срекавам една супер згодна типка. И пријдов.Седнавме на слободната маса! Таа виде дека не знам француски и зеде една салфетка и почна да црта! Ми нацрта чаша - и порачив вино! Потоа ми нацрта цигара - ја и дадов. Ми нацрта маж и жена како танцуваат - ја поканив на танц! Седнавме, и по едно време ми црта кревет!
- И и и брате што направи, бидна нешто - другарите зајадливо прашуваат
тој им одговара
-Епа другари да земете и да ме убиете, ама до ден денес не можам да си објаснам како знае дека сум сопственик на фабрика за мебел
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2009 во 11:01

znaci , vicov vo mnogu elementi me potsekja na edna osoba koja redovno i sekogas pisuva za edno isto ..
da pronajde nekoj mlad , zgoden i neophoden ........
a so toa , da se najde vo identicna situacija vo koja se nasla i " zvezdata " na ovoj vic .... a veruvam deka
koga bi se slucilo nesto takvo ,  so zadovolstvo bi go pravela istoto
kako PRASETO vo ovoj vic ..... daklem , vicot odi vaka ....

Nekogas odamna , Mujo zaminuva kako dete na pecalba nekade vo Slavonija ... raboti kako momok vo edno
gazdinstvo , vredno i cesno i posle godini sluguvanje , resava da se vrati doma .....
arno , na zaminuvanje gazdava go isplakja i mu veli , eve Mujo , biraj nesto od dobitokov
kako podarok od mene i nosi go doma .... gleda Mujo , razmisluva i na kraj mu veli na
gazdata , kje zemam edno PRASE .... zensko ... veli , nema toa kaj nas vo selo
pa so vreme  kje si pravam i jas svoe gazdinstvo ... pameten izbor , mu veli gazdava i mu go dava na
podarok najubavoto PRASE  .. zaminuva Mujo , stiga doma i taka , vrvat denovive ....
arno , eden den pocnuva PRASEVO malku malku , da go vlece za nogavica koga god kje go vidi ....
se cudi Mujo , ne znae sto kje e .. eden den , se srekjava Mujo so nekoj srbin od sosednoto selo
i mu kazuva za PRASETO ... ovoj nasmean , mu veli deka na PRASETO mu e dojdeno vreme za parenje
i deka treba da go nosi vo drugoto selo , kaj nekoj tamu koj imal dobri KRMACI ....
i taka , zema Mujo kolica , go stava PRASETO i pravec vo drugoto selo ... go naodja covekot ,
go stavaat PRASETO vo kotar so najdobriot krmak i cekaat ... i taka , ponavecer , otkako bidnala rabotata ,
mu veli ovoj na Mujo da vnimava nautro sto prvo kje pravi PRASETO .. ako jade treva , dobro e ..
se fatilo ..ako pie voda , ne cini .. kje treba povtorno ... odi Mujo doma , i kazuva na FAta i taka , legnuvaat ...
stanuva nautro , i fata mu kazuva .. veli , prvo voda ... JBG ... zema Mujo kolicata i nazad vo drugoto selo ...
i taka , nekolku denovi so red ... edna vecer , mu veli Mujo na fata , vidi zeno ...
ako utre pak pie voda , kje e utepam ... i taka , stanuva Mujo nautro i prvo sto biva,
e prasuva Fata sto pravi PRASETO ... dali piela voda ? JOK .. veli Fata .. znaci , jadese treva ? prasuva Mujo
veselo ... JOK ... veli Fata ... pa sto pravi veli Mujo taa bestija ? .. nisto , veli Fata ...
ene e sednata vo kolicka i ceka .........

znaci , i PRASETO naslo nekoj mlad , zgoden i neophoden pa si ja naredilo rabotata ....

NADEZTA UMIRA POSLEDNA намигнување

Изменето од miroslav_g8 - 25.Јануари.2009 во 11:04
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.