|
Предизвикува ли среќата страв? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па коа вика - Леле, ме растури, ќе ме умреш !
Ја па наивен мислам стварно |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќата предизвикува страв кога мислиш дека не си ја заслужил. Како да си нашол 100 евра на улица - ем се радуваш, ем те тепа шубе.
Изменето од filmadzijka - 27.Октомври.2008 во 10:30 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еден мој пријател некогаш ми рече
СРЕЌАТА Е НОРМАЛНА РАБОТА - НЕСРЕЌАТА Е НЕНОРМАЛНА |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa normalno, koj saka da te gleda radosen vo ova vreme
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па народот рекол-многу арно,не е на арно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I zatoa gledame da ja posereme povremeno, oti koj sme pa nie da negirame poslovici
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха! Ова ми звучи познато! Мислев дека е скриена камера и дека некој ме мести! Инаку, мене не ми е страв од среќа, ама понекогаш ми е ..ту мач то хедл вит. Безвезе нели? Како кога читаш убава книга или гледаш убав филм....и таман стигнуваш до МОМЕНТОТ, до кулминацијата, до откритието !! И почнува да ти се чини дека ти снемува воздух.... ти се врти во глава... и се мрднуваш од премногу среќа!! Изменето од Kali - 04.Јануари.2009 во 19:40 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kako da ne mi e strav koga sekogas mi se pojavuva na kratko,samo da me zalaze...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene predizvikuva.Sekogas koga sum srekna mora da se slucu nesto sto ke mi ja unisti srekata....
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da strav deka mozebi eden den ke ja snema taa sreka,ili pak deka kratko ke trae..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па фатив да пијам сируп за смирување на кашлица на кој во упатството пишува дека ме се расипат забите и нема да ми се дига...не пишува баш така, ама ја така сватив
|
|
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од bagrem - 16.Август.2009 во 01:16 |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......стравда .....ама не од среката ,туку од тоа да не добие среката крила ,па летне
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |