|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 979899100101 240> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolazi Fata kući i nadje Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom. Zgrabi ga za penis i odvuče ga u garažu. Stavi mu penis u mengele i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od mengela i uze testeru u ruku. Mujo se počne derati:
"Stani bona, šta to radis? Nećeš valjda ... zbog jedne sitnice, da mi ga odsečeš?" Sa osvetničkim osmehom na licu Fata će: "Jok ja, Mujo, ti ćes. Ja cu samo da zapalim garažu." |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaže Mujo Hasi:
Moja je žena pravi anđeo. A Haso će žalostan: Blago ti se, moja je još živa. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oženjen muškarac imao ljubavnicu. Jednoga dana otišli su u njen stan i vodili ljubav cijelo poslijepodne.
Iscrpljeni, zaspali su i probudili se tek oko 8 navečer. Muškarac se brzo obukao i zatražio od svoje ljubavnice da iznese njegove cipele van i zaprlja ih travom i prljavštinom. Obuo je svoje cipele i pošao kući. Gdje si bio cijeloga dana? - na vratima ga je dočekala žena. Ne mogu te lagati - odgovorio je on - Imam ljubavnicu i vodili smo ljubav cijelo popodne. Ona je pogledala dolje u njegove cipele i rekla: Lažove jedan! Opet si igrao golf cijeli dan! |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e crn humor?
Koga se smeat dvajca crnci Kako se vika na turski za ogledalo? Karsi surat Kako se vika Rom sto prodava cd-inja? CD-Rom Kako se vika Rom sto prodava knigi? Roman Изменето од Lithium - 29.Декември.2008 во 20:18 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
maxa
Нов член Регистриран: 30.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto pravi cigan pozadi zgrada?
smrdi se seta edna baba i gleda banda deca i vika so prajte be? i ovie vikat se drogirame babo i babata rekla ako ako samo ne sedete na laden beton Двајца црногорци ограбиле банка. Едниот му вели на другиот: - Слушај, ќе ги броиме парите или ќе чекаме да ни ја кажат сумата на вести? Малиот Трпе собрал храброст да и каже на учителката дака ја сака. - Учителке многу сум вљубен во Вас! - Трпе, јас не сакам деца. - Добро де, не мора да имаме деца! aj dosta e |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... mu objasnuva tatkoto ajkula na sinot ajkula , kako se lovat surferi ........ mu veli , prviot pat , se pojavuvas od dlabocinata , izleguvas na povrsinata i povtorno se nurnuvas .......... ftoriot pat , se pojavuvas samo so perajata i pravis eden krug okolu nego i povtorno se nurnuvas ....... e , tretiot pat go napadjas i jades .......... e zosto be tato tri pati ? zosto ne od prviot pat ? prasuva sinot ajkula ............. pa dobro , mu veli tatkovo , ako sakas da go jades so sve govna vo nego , mozes i od prviot pat ...............
|
|
maxa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си било едно дете инвалид без двете нозе. Додека просело на улицата поминал некој човек, му дал пари и му кажал да си купи патики со тие пари. Детето кога го слушнало тоа се расплакало. Во тоа време поминал некој полицаец и го прашал зошто плаче. Детето му рекло што се случило и на тоа полицаецот му рекол: - Па ти шо не му удри еден шут? - Детето кога го слушнало тоа паднало во несвест. Додека бил во болницата мајка му и докторот разговарале за неговото здравје. Докторот рекол: - Добро е што го спасивме, " со едната нога беше во гроб ". Кога го слушнал тоа детето од многу мака умрело. Кога стигнал во рајот Господ му рекол: - Kaj си бе ти до сега? Да клинкаше побрзо ќе стигнаше!!
|
|
maxa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Aмериканец, Mакедонец и Русин. Биле на базен каде што кога ќе речат нешто, водата се претвара во тoа!
Македонецот пред да скокне рекол пари и базенот се наполнил со пари! Русинот рекол Водка и се наполнило со Водка! Американецот пред да скокне во базенот се лизнал и рекол: Oh sh*t!! Корисник се јавува на сервисерот за компјутери и му го кажува проблемот. Сервисерот- А, имаш ли икони на десктопот? Корисникот- Да! Сервисерот- Е, па моли се. |
|
maxa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako pocnuva recepta na cigan?
Krades dve jajca ... Se uriva avion na pust ostrov i samo eden covek prezivuva i faka zlatna zhelka. Zhelkava mu vika pustime i ke ti ispolnam edna zelba. Coekov ja pusta i vika sakam da naprais most. Zhelkava se macela,praela 2-3 godini i na kraj mu rekla ej nemozam most stara sum i mi smeta oklopot, ako sakas kolut napred da napravam ? Kako se krstat hacker-ite -Vo imeto na Alt, Ctrl i Delete .... Enter |
|
maxa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlaga kamikaza vo avion , a pozadi nego ide majka mu i mu vika :
-Da znaes deka ova ti e posleden pat ! |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE VOZAT PLAVUSA I CRNKA VO KOLA ... CRNKATA BILA SOFER ... I VIKA: - LELEEE... SME OSTANALE BEZ BENZIN ... PLAVUSATA: - DOBRO STO SUM SO TEBE ... INAKU BI VOZELA BEZ DA ZNAM STO E ... Изменето од marco_antony - 01.Јануари.2009 во 14:43 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PLAVUSA VO PIZZERIJA .... - NA KOLKU DELA DA TI JA RASPARCHAM PICATA ... NA 4 ILI NA 8 DELA ??? - NA 4 ... NEMOJ NA 8 MNOGU KE MI BIDE ... NEMA DA MOZAM DA JA IZEDAM !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај еден ПЕТОЧЕН виц
- Драги, можеме ли да си дозволиме еден убав доооооолг викенд? - Секако, драга. - Добро, драги, тогаш се гледаме во понеделник! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не има овде некој нешто против ПЛАВУШИ???? |
|
Внеси реплика | страница <1 979899100101 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |