IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 979899100101 240>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:26
Dolazi Fata kući i nadje Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom. Zgrabi ga za penis i odvuče ga u garažu. Stavi mu penis u mengele i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od mengela i uze testeru u ruku. Mujo se počne derati:
"Stani bona, šta to radis? Nećeš valjda ... zbog jedne sitnice, da mi ga odsečeš?"
Sa osvetničkim osmehom na licu Fata će:
"Jok ja, Mujo, ti ćes. Ja cu samo da zapalim garažu."
грицкање%20ноктигрицкање%20ноктигрицкање%20ноктигрицкање%20ноктигрицкање%20ноктигрицкање%20ноктигрицкање%20ноктигрицкање%20нокти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:27
Kaže Mujo Hasi:
Moja je žena pravi anđeo.
A Haso će žalostan:
Blago ti se, moja je još živa. смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:29
Oženjen muškarac imao ljubavnicu. Jednoga dana otišli su u njen stan i vodili ljubav cijelo poslijepodne.
Iscrpljeni, zaspali su i probudili se tek oko 8 navečer.
Muškarac se brzo obukao i zatražio od svoje ljubavnice da iznese njegove cipele van i zaprlja ih travom i prljavštinom. Obuo je svoje cipele i pošao kući.
Gdje si bio cijeloga dana? - na vratima ga je dočekala žena.
Ne mogu te lagati - odgovorio je on - Imam ljubavnicu i vodili smo ljubav cijelo popodne.
Ona je pogledala dolje u njegove cipele i rekla:
Lažove jedan! Opet si igrao golf cijeli dan!смеењесмеењесмеењесмеење
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 20:17
Sto e crn humor?
Koga se smeat dvajca crnci

Kako se vika na turski za ogledalo?
Karsi surat

Kako se vika Rom sto prodava cd-inja?
CD-Rom

Kako se vika Rom sto prodava knigi?
Roman

Изменето од Lithium - 29.Декември.2008 во 20:18
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
maxa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 23:05
sto pravi cigan pozadi zgrada?
smrdi
se seta edna baba i gleda banda deca i vika so prajte be?
i ovie vikat se drogirame babo i babata rekla ako ako samo ne sedete na laden beton
Двајца црногорци ограбиле банка. Едниот му вели на другиот:
- Слушај, ќе ги броиме парите или ќе чекаме да ни ја кажат сумата на вести?
Малиот Трпе собрал храброст да и каже на учителката дака ја сака.
- Учителке многу сум вљубен во Вас!
- Трпе, јас не сакам деца.
- Добро де, не мора да имаме деца!
aj dosta e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 10:22
..... mu objasnuva tatkoto ajkula na sinot ajkula , kako se lovat surferi ........ mu veli , prviot pat , se pojavuvas od dlabocinata , izleguvas na povrsinata i povtorno se nurnuvas .......... ftoriot pat , se pojavuvas samo so perajata i pravis eden krug okolu nego i povtorno se nurnuvas ....... e , tretiot pat go napadjas i jades .......... e zosto be tato tri pati ? zosto ne od prviot pat ? prasuva sinot ajkula ............. pa dobro , mu veli tatkovo , ako sakas da go jades so sve govna vo nego , mozes i od prviot pat ...............
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 12:19
Си било едно дете инвалид без двете нозе. Додека просело на улицата поминал некој човек, му дал пари и му кажал да си купи патики со тие пари. Детето кога го слушнало тоа се расплакало. Во тоа време поминал некој полицаец и го прашал зошто плаче. Детето му рекло што се случило и на тоа полицаецот му рекол: - Па ти шо не му удри еден шут? - Детето кога го слушнало тоа паднало во несвест. Додека бил во болницата мајка му и докторот разговарале за неговото здравје. Докторот рекол: - Добро е што го спасивме, " со едната нога беше во гроб ". Кога го слушнал тоа детето од многу мака умрело. Кога стигнал во рајот Господ му рекол: - Kaj си бе ти до сега? Да клинкаше побрзо ќе стигнаше!!
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 12:20
Си биле Aмериканец, Mакедонец и Русин. Биле на базен каде што кога ќе речат нешто, водата се претвара во тoа!
Македонецот пред да скокне рекол пари и базенот се наполнил со пари!
Русинот рекол Водка и се наполнило со Водка!
Американецот пред да скокне во базенот се лизнал и рекол: Oh sh*t!!

Корисник се јавува на сервисерот за компјутери и му го кажува проблемот.
Сервисерот- А, имаш ли икони на десктопот?
Корисникот- Да!
Сервисерот- Е, па моли се.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 12:22
Kako pocnuva recepta na cigan?
Krades dve jajca ...

Se uriva avion na pust ostrov i samo eden covek prezivuva i faka zlatna zhelka. Zhelkava mu vika pustime i ke ti ispolnam edna zelba. Coekov ja pusta i vika sakam da naprais most. Zhelkava se macela,praela 2-3 godini i na kraj mu rekla ej nemozam most stara sum i mi smeta oklopot, ako sakas kolut napred da napravam ?

Kako se krstat hacker-ite
-Vo imeto na Alt, Ctrl i Delete .... Enter
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 12:25
Vlaga kamikaza vo avion , a pozadi nego ide majka mu i mu vika :
-Da znaes deka ova ti e posleden pat !
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 14:41

SE VOZAT PLAVUSA I CRNKA VO KOLA ...

CRNKATA BILA SOFER ...
I VIKA:
- LELEEE... SME OSTANALE BEZ BENZIN ...

PLAVUSATA:
- DOBRO STO SUM SO TEBE ...
INAKU BI VOZELA BEZ DA ZNAM STO E ...

Изменето од marco_antony - 01.Јануари.2009 во 14:43
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 14:43

PLAVUSA VO PIZZERIJA ....

- NA KOLKU DELA DA TI JA RASPARCHAM PICATA ...
NA 4 ILI NA 8 DELA ???

- NA 4 ...
NEMOJ NA 8 MNOGU KE MI BIDE ...
NEMA DA MOZAM DA JA IZEDAM !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 14:13
Ај еден ПЕТОЧЕН виц намигнување

- Драги, можеме ли да си дозволиме еден убав доооооолг викенд?
- Секако, драга.
- Добро, драги, тогаш се гледаме во понеделник!
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 14:18

да не има овде некој нешто против ПЛАВУШИ????лутина

не%20зборувам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 979899100101 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.