|
Македонија - ФИРОМ и за Србите |
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Автор | |||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala. postedio si me muke...bog znae kaj ke izleguvase -nekade zad karpatite
|
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kade i sekogas .... kade i site vo bond stil .... medju tvoite usi . koga odis na update
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти умри слободно за Србија уште вечерва ако сакаш, само пред тоа читај малку историја... Српската жандармерија овде има направено многу повеќе зулуми од самите Турци...а да не зборуваме за други историски моменти. Зар мора да се биде нечиј подлизурко? Не ти признава име, не признава црква, го праќа Вранишковски како свој претставник на погребот на грчкиот патријарх...секогаш и во рамките на СФРЈ од нив сме биле во некој 6-ти план... Мене не ми се крв. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ne trebase Stefan da go pratat na pogreb ? .. barem kje zavrsese uste nekoj dil vo prodazba na crkovniot imot ... na grckite biznismeni so eden udar , dve muvi
|
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne bre mare, toa ne e nisto
|
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како што гледам тоа навистина не е ништо за некои, како некои да се оперисани од патриотски основни чувства или од општото достоинство...ДОСТОИНСТВО-што беше тоа?
Изменето од maria_magdalena - 30.Декември.2008 во 21:55 |
|||
|
|||
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sta je vj svadza, jel vm ova zemlja mala?
|
|||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па за некои е мала, па сакаат да умираат за Србија
|
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aman bre ne se umorivte od navredi i kavgi, pa i vo poslednite starogodishni denovi so negativen naboj. ajde lugje mislete pozitivno za da pocnat da ni se slucuvaat ubavi raboti.
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој се кара? Кој навредува? Па јас одвај и да пишувам на оваа тема...
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Престанете веднаш!
Доста е, нема потреба од навреди и упропастување на тема. Ако немате што конкретно да кажете ве молам не постирајте! |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А кој тоа навредува и упропастува теми? Фино лепо си пишав на тема, што е проблем?
|
|||
|
|||
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bozikni su posti poceli lepa g-spo Modo ko nema sta da kaze sigurno da i tuj nije da bi pamet prodo svk si prica kako zeli ne dj ti put kako da mi pricamo svk nek kaze sta mu na srce lezi nek kamen skine sta mu na grudi tezi |
|||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ме изнасмеа...и токму поради Божик и Божикните пости не влагајте во дискусија која може да ви наштети на постот...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |