IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ве привлекува истиот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ве привлекува истиот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415>
Автор
Порака
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 14:22
Originally posted by igi 3 igi 3 напиша:

ama   ajde bre sto vi e na vas samo bolni luge moce da gi privlekuva isti pol.A jas se smetam za zdrav ..tie sto se bolni neka se lecat ...ima dusevni bolnici
Zosto mislite deka ste vie tie koi treba da sudite i osuduvate i da kazuvate koj za kade e?Ima luge koi se hetero,se im e :ispravno: osven mozokot a ne se vo dusevna bolnica...Gresite i pred sebe i pred boga so komentarive,ne sme nie koi treba da sudime i osuduvame,a osven toa site imame ili ke iamme svoe semejstvo,sinovi,kerki,a sto ako nekoj od niv e homo....sto togas...ke gi ubiete???????
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 15:52
Женското тело ми е многу поубаво и попривлечно од машкото од естетска гледна точка, но сексуално не ме привлекуваат, не до толку за да се впуштам во физички контакт со жена.
Сепак само маж може да ме возбуди вистински.
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 18:51
Jas ne sum toj sto sudam nedo gospod bog sudi. Tocno e deka nie ne sme tie sto treba sa sudat i osuduvaat,a zatoa sme tuka da kazuvame sto e pravo a sto e krivo!!! Mozebi nekoj ke razmisli za ova se razbira ako ima iskriveno gledanje na nekoi raboti.Za toa sto kako i koi se neka ni e na pomos gorniot akoimame takvo ne zdravo semejstvo. Kako prvo toa e bolest a za bolen covek treba da se bara lek,a ako ne saka nekoj da priznae deka e bolen neka gi poslusa prijatelite i neka se leci.Ova mene mi lici kako ona so muvata na kapata ..
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 03:36

Не викам дека хомо-ориентираните не се добри личности.......но мене искрено ми се блуе од помислата како водат љубов........
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 08:00

Jas ne sum toj sto sudam nedo gospod bog sudi. Tocno e deka nie ne sme tie sto treba sa sudat i osuduvaat,a zatoa sme tuka da kazuvame sto e pravo a sto e krivo!!! Mozebi nekoj ke razmisli za ova se razbira ako ima iskriveno gledanje na nekoi raboti.Za toa sto kako i koi se neka ni e na pomos gorniot akoimame takvo ne zdravo semejstvo. Kako prvo toa e bolest a za bolen covek treba da se bara lek,a ako ne saka nekoj da priznae deka e bolen neka gi poslusa prijatelite i neka se leci.Ova mene mi lici kako ona so muvata na kapata ..
Nema nikakva muva i ti posakuvam se sto kazuvas cinicno i bezobrazno da ti se vrati,da si osetis na sopstvena koza pa moze ke te sretneme tebe so nekoja "MUVA" tuka na forumov
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 13:58

Jas ne sum toj sto sudam nedo gospod bog sudi. Tocno e deka nie ne sme tie sto treba sa sudat i osuduvaat,a zatoa sme tuka da kazuvame sto e pravo a sto e krivo!!!

Репликава ти е крш, брат! Човека да кажувал што е право - а господа да судел. Од кај тоа право? Ова ти озбилно или маваш на зезенција?

Kako prvo toa e bolest a za bolen covek treba da se bara lek,a ako ne saka nekoj da priznae deka e bolen neka gi poslusa prijatelite i neka se leci.

Да не се повторуваме, не си компетентен да кажеш дали е здраво или не. A за да не се резилиш, припрочитај си прво и информирај се. За разлика од твојата некомпетенстност, високо квалификувани и компетенетни лица, експерти и стручњаци во своите области од СЗО и АПА, одамна ја имаат тргнато хомосексуалноста од листата на болести намигнување.
За старт почни со Вики, колку да добиеш општи познавања, а ако те интересира можеш слободно да си гуглаш и да научиш повеќе.

Homosexuality and psychology ~From Wikipedia, the free encyclopedia
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 14:00
Ne sum jas za tuka,definitivno ne sum....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 08:28
Kako be moze da me privlece ramna daska so sajka na sredina ?
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:16
СЕКСУАЛНО НЕ, А ПОИНАКУ ДА.
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 17:00
vo posledno vreme pocna da me  privlekuvatплазењегазење%20од%20смеење
ama zenski sto se ponasat kako maski плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 19:41
Originally posted by paris25 paris25 напиша:

vo posledno vreme pocna da me  privlekuvatплазењегазење%20од%20смеењеama zenski sto se ponasat kako maski плазењегазење%20од%20смеење

ti ke pocnesh ushte malce mashki da sakash
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 16:29
Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

vo posledno vreme pocna da me  privlekuvatплазењегазење%20од%20смеењеama zenski sto se ponasat kako maski плазењегазење%20од%20смеење

da maski kako tebe sto sakat zenski
газење%20од%20смеењеплазењебакнеж
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 12:59
do 5 santimetri

Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 11:51

Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

da maski kako tebe sto sakat zenski газење%20од%20смеењеплазењебакнеж

nemoj da ti najdam nekoj da ti go bapne hehehhe, ke sakash posle stvarno mazi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,875 секунди.