|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 96979899100 240> |
Автор | |
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана решила да оди во теретана да се затегне малку, кога таму инстукторот еден висок, згоден, плав... - Дечко што правиш во сабота вечер? - Рамења и гради! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......... mu se javuva prijatelkava na Trpana po telefon i ja prasuva sto pravi ..... eve veli Trpana , mu go dzvakam na Trpe ..... mislis mu go pusis , veli prijatelkava ...... e , i toa kje go pravam ama ako mu se digne ...........
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pitali cigu: - Koja ti je omiljena boja? - Karirana! - A piće? - Može |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... Izgubio Ciga klešta, pa poređao 10 sinova da ih ispita. Krene on od najstarijeg:
'De su klešta? A bre, ne znam, živa mi majka... Šta se kuneš u majku a lažeš! - i zakolje ga. 'De su klešta? Ne znam. - kaže sledeći sin. Ciga zakolje i njega. Kolje redom i na kraju pita i najmlađeg sina: 'De su klešta? Ovaj ga gleda, gleda, pa reče: Ma evo ti klešta, 'bem ti klešta, zamalo svi da izginemo!............ |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....... Vozi Ciga zaprežna kola Slavijom i naprvi saobraćajni kolaps. Policajac ga zaustavi:
Pa, Cigo, sad ćeš morati da platiš kaznu! Jao, gos'n policajac,nemoj molim te! 'Ranim deset gladnih usta, nego uzmi ti iz kola šta god 'oćeš. Policajac pogleda a pozadi nema čega nema. Pronađe jednu flašu na kojoj piše "Kokosovo Mleko" i pomisli da bi to moglo da bude zanimljivo. Evo uzeću ti ovo kokosovo mleko. 'Ajd, idi dok se nisam predomislio. Ciga brže-bolje dohvati bič i vikne: 'Ajmo, kokose! ............ |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... Kaže Amerikanac Cigi:
"Cigo, ako mi na brzinu nešto slažeš dobićeš dolar." A Cigo mu odgovara: "Rek'o si 2 dolara." .......... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........Naterala ciganka sina da se okupa (po prvi put u životu). Poćne da trlja mali ciga, trlja, trlja pa viće kevi: Mamoooo, skinuo sam prvi sloj!!! - Ako, ako, samo ti trljaj. Mamooo, skinuo sam i drugi sloj!! Ako, ako, samo ti trljaj još! Prođe još malo kad ciga-junior poće sav radostan: Mamoooooo, naš'o sam onu majicu što sam izgubio prošle godine!!..........
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нововенчан пар бил во брак едвам две недели.
Мажот,иако силно вљубен во својата жена, неможел веќе да издржи а да не излезе со другарите.Па и’ рекол на невестата:"Mиличка,ќе излезам малку ...ќе се вратам веднаш" "А каде ќе одиш миличок?" "Одам во кафиќ,сонце.На пиво со другарите!" "Аааа,па ти сакаш пиво љубов моја?"- и го отвора фрижидерот и му покажува барем 25 различни видови на пиво од различни земји-од германско,холандско,ирско,какво уште не... Мажов незнае што да прави и едино му текнало да рече: "Да мила,ама во кафиќот...знаеш...имаат ладни чаши и..."- Не стигнал ни да ја доврши реченицата, а жената вади од замрзнувачот толку смрзанта кригла што се наежила кога ја земала во раце. Мажов,веќе блед и’ вика: "Да,душичке,ама во кафиќот ги имаат и оние супер грицки...Нема да се задржам долго,одма се враќам,ти ветувам!!!" "Mммм...сакаш грицки медено???"-отвара орманчето и почнува да вади чипс,пуканки,кикирики... "Ама мила моја...во кафиќот...знаеш...пцујат и зборуваат лоши зборови..." "А-ха!!! Сакаш да чуеш погрдни зборови,кретену,а?Испиј го ебеново пиво во оваа ебена смрзната кригла и изеди ги ебениве грицки!!! Ти си бре сега оженет,п**ка ли ти мајчина и ти нема да одиш нигде! Јасно ли ти е шупаку еден???" И така си живееа среќно до крај на животот |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........zenile nekoj turcin , pa kako sto nalaga redot , mu nasle i nevesta ....... napravile toa svadbata , zaminale redovite sto treba da zaminat , i dosol momentot da gi zatvorat vo soba ...... arno ama , turcinov nekade slusnal deka po vekov hirurgijava naprednala i deka moze da mu vgradat na nevestana i nov junfer , pa za da se osigura deka nevestana e navistina junfer , zel i go ofarbal djoa indijanec e na voena staza ........... legnuva nevestana , toj se slekuva a taa pozinata go gleda i mu veli " a be sum videla razni , ama vakov saren ne sum videla " ..................
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....... stojat dve plavusi na avtobuska i ednata go prasuva vozacot na eden avtobus ............. mozam li so ovoj avtobus do prilep ? ........... ne , veli vozacot ............. a jas , prasuva vtorata ...................
Изменето од miroslav_g8 - 29.Декември.2008 во 11:56 |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se javuva plavusa na aerodrom i prasuva.
-izvinete kolku vreme trae letot do Pariz? Samo moment... -Fala mnogu prijatno.. Odi plavusa vo pekarai prasuva, Kakvi kifli imate........ -moment i vika prodavacot. E pa dajte mi dva momenti i eden jogurt. BOLJE DA NE ZBORAM MNOGUU [:D/] |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Okupi svećenik opatice u samostanu i mrtvački ozbiljnim glasom im priopći, da je pod oltarom pronašao k*rton.
Grozno!!!, - uzviknu opatice. Hi, hi.., - nasmije se jedna. Dalje svećenik izvijesti opatice kako je k*rton bio pun sperme, i kako je nedvojbeno u samostanu bio nepoznati muškarac. Grozno!!!, - uzviknu opatice. Hi, hi..., - nasmije se jedna. Zatim svećenik pripomene kako je pronađeni k*rton na jednom mjestu bio i probušen. Grozno!!!, - uzviknu jedna. Hi, hi..., - nasmiju se ostale. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Učestvuje Mujo na kvizu "Želite li da postanete milioner?" i već kod prvog pitanja nema pojma
Možete se poslužiti za pomoć: pola-pola, pozovite prijatelja i pitajte publiku? Zvaću prijatelja. Haso, ba! Ovde sam u kvizu, imam teško pitanje... Dobro, reci koje je pitanje? Pitajte publiku ili pola-pola? Изменето од miroslav_g8 - 29.Декември.2008 во 13:22 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema razlike između psa i k*r*a...
Gazdaricu ne želi, a susjedu bi rastrgao! |
|
Внеси реплика | страница <1 96979899100 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |