|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 277> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМА НИКОЈ ...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Психолошки оргазам
Се доживува преку читање на секс литература, без каков било физички контакт. Се е препуштено на фантазијата. За овој тип на оргазам не ви е потребен маж и ако направите се како што треба, би се чувствувале најопуштено. |
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред 2 дена кога со колешките од работа начекавме на интернет јака мп3 босанска музика.Цепажааааааа
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me nasmea eden vic...Si bila edna zena i imala i maz i svaler...Go viknala svalerot kaj nea doma arno ama ne preracunala koga tocno ke se vrati mazot i...i taka tie si vrsele rabota i zazvonilo zvonceto.Na ovaa i teknalo deka e mazot i i vo panika go skrila svalerot gol ko od majka rodeN.Vegol mazot i si legnal da spie...Go cekale da zaspie go cekale i vo momentot koga mislele deka mazot zaspal,svalerot izleguva od skafot ama da ne bide gol go oblekol paltoto na mazot...i naednas mazot gi otvara ocite zacudeno i prasuva``koj si be ti?``svalerot odgovara``molec``mazot``a so pravis so moeto palto?``svalerot``pa ke si go nosam doma da go jadam``.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
That is the ex-husband of my dreams!!!
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова не да ме насмеа... - од столица ме падна Dragi moi,
Na site sto nema da mi ja cestitaat Nova Godina i Bozic, im posakuvam da im izgori elkata. Dedo Mraz da im se posere vo odzakot, a negovite irvasi da go siluvaat nivnoto domasno milenice. Isto taka gi izvestuvam site "SAKANI" prijateli koi mi pratija cestitka za 2008 godina, deka zelbite ne mi se ispolnija i gi molam istite, ovaa godina da ne se zamaraat. Za 2009 da mi uplatat kes na ziro smetka ne pomalku od 100 EUR, za koja ke bidat blagovremeno izvesteni so blagodarnica. >>>>>>>>>SREKNI PRAZNICI<<<<<<<<<< |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zamisluvanjeto na facite na dve mnogu dragi osobi... koi dobija na "podarok" smeshki....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
последната порака на меил...умрев од смеење
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Drlja - 26.Декември.2008 во 12:24 |
|
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се добива кога ќе се вкрстат палестинес и црногорец:
Полжав самоубиец! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во градинка утрово:
- хо...хо...хо...дечиња, знаете ли кој сум јас??? - ти си Дедо Мраз!!!! - а дечиња, знаете ли од каде ви доаѓам??? и сите во еден глас.... - од чаршијаааааааааааа.................... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |