![]() |
|
Садо-Мазо |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | ||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sado mazo se zasnova na igra na dogovor megu dvata partnera i odnapret utvrdeni granici do kaj ke ides ako pretere eden ot partnerite ima znak koj go dogovart prethodno
|
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
se uste ne sum probala, ali zasto da ne, bi probala.....i dvete
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
probaj!,...p, ke vidish shto poveke ti "lezi",...sado,...ili mazo,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
mmmmm...machenje so perduv!
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
со пердув
![]() ![]() скокоткање под нозе додека е врзан за кревет ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Samo Sado...bez Mazo
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
bi probal zosto da ne
![]() |
||
![]() |
||
|
ama Sara ne me saka ne me druze ![]() i tebe tolku li ti se dopaga mojata devojka ![]() Изменето од paris25 - 15.Декември.2008 во 14:27 |
||
![]() |
||
|
ti ponudiv ako sakas vo 3 ka moze da ja nagovoram nekako
![]() Изменето од paris25 - 15.Декември.2008 во 14:28 |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a da probame kvartet ?
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ili filharmonija ?
![]() |
||
![]() |
||
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
|
a ti imash ustvari devojka? ![]() ako ja ti ja najdam ne ti a davam celosno, koa sakam si ja zimam i ti ja vrakam ![]() |
||
![]() |
||
|
ups ...... a sto ako se vljubi vo tebe pa nego go otkaci ?
![]() Изменето од miroslav_g8 - 15.Декември.2008 во 14:33 |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa ima li posadisticki seks od bracniot ? Po pet dena se karaat i duri sestata nok se seksaat
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |