|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 9495969798 240> |
Автор | |
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај Трпе на фарма дошол ветеринар, кој носел наочари, да ја оплоди кравата:
- Е па, Трпе, кажувај, какво сакаш да биде телето? - Ма сеедно, само да не носи цвикери. |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle nekoja avionska nesrekja , site pred sveti petar ..... ti , mu veli na prviot , si bil direktor , pa ministre i si kradel mnogu .... po kratka i brza postapka odis vo pekolot ...... na drugiot mu veli , ti odis vo rajot .... cel zivot si bil cesen i cesno si rabotel ...... koga , od krajot na redot izleguva eden i trga kon vratata od pekolot .... ej , kaj odis be ti ? mu veli sveti petar ..... kako kade... vo pekolot ... i jas bev direktor i minister ..... da ne cekam vo red ...... aaaaa , ne ..... ti kje odis vo rajot ..... ti za zivotot si bil GALICKI zet .... tebe zivotot ti bil pekol
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Žalio se Haso Muji kako bi se otarasio Fate, ali ne zna kako. Kaže Mujo:
Pa to ti je bar lako. Kupiš Fati fiću, ona ne zna dobro da vozi, zgovnat će se u neki kontejner i riješen problem. Tako je i bilo. Kupi Haso Fati fiću i za dva dana dođe kod Muje sav tužan. Pita ga Mujo: Što bi? Fata imala udes, od fiće ništa nema, a Fata živa i zdrava. Sad joj kupi Mercedes! - kaže Mujo - Pa kad negdje zdrma u velikoj brzini nema joj spasa. Tako je i bilo. Kupi Haso Fati Mercedes i za dva dana opet dođe sav tužan kod Muje. Ista stvar. - kaže Haso - Od Mercedesa ništa, a ona živa i zdrava. Znaš ti što ćeš sad! - kaže Haso - Kupi joj Jaguara. Tako je i bilo, kad za dva dana trči Haso sav sretan kod Muje. Kaže: Haso, nema više Fate! Je li Boga ti, a što je s Jaguarom? Nije ništa, svezo sam ga u štali, dobro je! - kaže Haso. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Došao Ciga kod doktora i viče:Doktore, pomagaj, ujela me zmija!
D: Gde te je ujela? C: Tamo kod potoka!! D: Ali, na kojem te mestu ujela? C: Ama, tamo kod potoka! D: Ali, za šta te je ujela? C: Nizašta, samo sam prolazio! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол свети Петар по некој дедо...Дедово го видел и решил да бега.Му текнало-ќе оди ќе се крие во градинка.Отишол и седнал во кујна со децата да руча.Нормално,свети Петар го наоѓа и го прашува
-дедо,што правиш ти тука? -еве,папам -е ај,папај па да одиме па-па |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Šetaju dva kostura i najednom spaze motor parkiran u blizini groblja. Kaže prvi:
"Hajmo se provozati." Kaže drugi: "Čekaj malo." Ode on i nakon nekog vremene vraća se sa nadgrobnim spomenikom. Pita ga prvi: "Šta će ti to?" Kaže drugi: "Nisam lud da se vozam bez dokumenata." |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako se zove Slovenac iz Černobila?
Triglav. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Išla plavuša avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dođe stjuardesa i kaže joj da se mora premjestiti iz prvog razreda u drugi.
Ne, meni je ovdje dobro. Dođe kopilot i ponovi joj isto. Ne, ne, meni se ovdje sviđa. Dođe kapetan i nešto joj šapne na uho. Plavuša ustane i kaže: Pa što mi to nijeste odmah rekli, i pođe u drugi razred. Pitaju kapetana: Šta ste joj rekli? Da prvi razred ne ide za New York. |
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali go znaete vicot so traktorot
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
''Ovaj put sam glasala za Republikansku stranku, od Demokrata mi još stoji gorak ukus u ustima.''
Monika Levinski. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako Galicanec e cesti muzikata ?
........... e provlekuva kreditnata niz harmonikata .................
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako Hercegovka opravdava izgubljenu nevinost?
Majke mi, kod nas u Hercegovini od jakog sunca raspukne se i asfalt! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Došao Mujo kod doktora da mu se požali:
Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je gu*im! Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti gu*iš! Mujo tako i uradi... maše crnac, Mujo gu*i a Fata mrtva hladna. U neka doba ustane Mujo i kaže crncu: Hajde ti gu*i a ja ću mahati! I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to: Vidiš kako se maše, pi*da ti materina! |
|
Внеси реплика | страница <1 9495969798 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |